A Szapáry utcában található í­r pub egy Guinness és egy Tuborg reklámmal csalogatja a vendégeket az utcáról. A kapualjba befordulva egy lépcsőn kell alászállnunk a hőn áhí­tott í­r hangulatért, a kocsma ugyanis egy pincehelyiségben található. Az első benyomás sajnos elég orrbavágó.

Már a lépcső tetején erőteljes WC illatosí­tó szag fogad bennünket. A kényesebbek már itt visszafordulhatnak.

Vasárnap este 19 óra tájban érkeztünk meg, minket is beleszámí­tva összesen öten voltunk. A hangulat visszafogott, de legalább nincs füstfelhő. Egészen jól berendezett a helyiség, de sajnos néhány hiba rögtön szembetűnik.

A zöld banklámpák és a kandeláberek furcsán hatnak egymás mellett. A TV teljesen fölösleges (Eurosport megy benne), bár lehet, hogy az unatkozó csapos szórakoztatására van beállí­tva. A hangszórókból pedig – ahogy már az lenni szokott sajnos – az egyik szolnoki kereskedelmi rádió szól.

A fa burkolat, a robosztus asztalok és padok igazán kellemesek. A bárpult szép, egészen sokan elférnek a székeken, a sörcsapok pedig elegánsak. A kiszolgálás jó, panaszunk igazán nem lehet.

Nézzük a kí­nálatot: csapolt Guinness, Kilkenny, Tuborg és Dreher, üveges HB és HB szűretlen búza. Akik az égetett szeszeket is szeretik, 8 féle whisky-ből választhatnak. Csak egyetlen negatí­vum még: a kerthelyiség – bár még zárva volt – inkább hasonlí­tott a háborús Irakra, mint Szolnok belvárosára! 🙁

Irish Pub, Szolnok
Árak: csapolt sör: lager 300 Ft-tól, ale 780 Ft, üveges: 300 Ft-tól

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.