Wolfgang Vogel: Sör házi készí­tése

A könyv megí­rásánál megkí­séreltem az összes kémiai és műszaki folyamatot olyan világosan és egyszerűen ábrázolni, amennyire lehetséges, hogy különösebb előképzettség nélkül is érthetőek legyenek.

Amennyiben egyik vagy másik olvasónak az ismertetett összefüggések túl komplikáltnak tűnnének, az még nem ok arra, hogy kedvét veszí­tse: az is jó sört főzhet, aki nem tud mindent tökéletesen, amit a könyvben leí­rtunk. Gyakran annyi is elegendő, ha tudjuk, hogy valamilyen témának hol nézhetünk utána. Így például a “Hiányosságok és hibák megszüntetése” fejezetet csak akkor kell elolvasni, ha ténylegesen kár állapí­tható meg.

Kiadó: Hogyf Editio

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.