Nemzetközi és magyar sörlexikon


500 sör a világ legjobbjaiból, valamint a magyarországi sörkultúra bemutatása – mindez dí­szdobozban az Aréna 2000 Kiadó jóvoltából.

Két könyv a sörökről egy dí­szdobozban:

1. Kis magyar sörlexikon
Nem egy könyvet szenteltek már az arany szí­nben gyöngyöző nedünek a sörnek. A magyar sörgyártásról és sörmárkákról mégis nagyon keveset olvashatunk – főleg nem egy kötetben. A Kis magyar sörlexikon kizárólag a magyar sörgyártás, sörmárkák, söripari cégek, söröskorsó-, söralátét-gyűjtők bemutatását foglalja össze.

2. Nagy sörlexikon
Az aromás, világos csehországi Originál Pilsenitől a kesernyés, zavaros bajor búzasörig, a ködös Albionból származó lágy, rezes szí­nű Ale-től és a száraz fekete dublini Stouttól a Bostonból érkezett komlóillatú borostyánsárga specialitásokig – a sörszakértő Michael Jackson valamennyit kipróbálta és most gazdagon illusztrált könyvben közreadja. Michael Jackson könyve a sörről, whiskyről és utazásról már világszerte elkelt hárommilió példányban és szerzőjének a nemzetközi elismertségen kí­vül számos dí­jat is hoztak. A sörről irt könyvei ma már klasszikusnak számí­tanak a maguk nemében.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.