Viagrát Vilmosnak! Royal Virility Performance


Az őrült ötletekről ismeretes skót BrewDog kézműves sörfőzde sem kíván lemaradni az év – vagy talán az évtized – esküvőjéről, így újabb sörkülönlegesség jelenik meg Vilmos herceg és Kate Middleton április 29-i mennyegzőjének tiszteletére.

Nemrégiben tudósítottunk róla, hogy a nottinghami (Nagy-Britannia) székhelyű Castle Rock sörfőzde a Kiss Me Kate nevű pale ale piacradobásával ünnepli a hercegi frígyt. Úgy látszik, hogy a BrewDog sem szeretne lemaradni az óriási hírverésű ceremónia adta ingyen reklámról, így meglovagolva a különleges sörök iránti keresletet, a Viagrát is tartalmazó 7,5%-os Royal Virility Performance nevű IPA-t küldi április végén csatába.

A Viagra mellett további afrozodiákumokat (csokoládé, epimedium – Horny Goat Weed) tartalmazó nedű – a sörfőzde közleménye szerint – jó adag szarkazmussal is készült.

A sör eladásából befolyó haszon 20 százaléka abba a hajléktalanokat támogató alapba kerül, amelynek Vilmos herceg a tiszteletbeli elnöke. Talán éppen ezért is jelentette be a sörfőzde, hogy az első üveg sört egyenesen a hercegnek postázzák.

Az ezer palack Royal Virility Performance – Arise Prince Willy sört kizárólag interneten értékesítik, mintegy 3000 forintnak megfelelő összegért.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.