A Szeszélyes nyár Ferdinand kísérettel


Mozizzon sör és egy háromfogásos vacsora társaságában 900 forintért – május 13-án pénteken 18 órától Jiri Menzel Szeszélyes Nyár című színes, magyarul beszélő cseh filmgroteszkje kerül vetítésre 3 fogásos menüsor és Ferdinand sörök kíséretében.

A vetítés helyszíne: Ferdinand Monarchia Cseh Sörház. A filmről: Három jóbarát, a fürdőmester, a pap és az őrnagy – mint annyi éve mindig -, ezen a nyáron is együtt üldögélnek a városka kis tavának partján, kellemesen sörözgetve, beszélgetve, álmodozva. Egyszer csak megjelenik Arnost, a kötéltáncos (maga a rendező, Jiri Menzel alakítja) és szépséges barátnője, Anna, akivel mindenkinek mulatságosnál mulatságosabb és bensőségesebb kalandja lesz… Menzel egyik legeredetibb és legmélyebb filmje, de ez majd megbeszélésre kerül a filmvetítés utáni beszélgetés során.

A filmelőadás díja – a sörözőbe való belépéskor – a helyszínen fizetendő: 900 Ft. A vetítés után – kizárólag a filmklub tagjai számára – kiadós, nagyon finom, 3 fogásos menűsor – 800 Ft-ért, mely a következő fogásokat tartalmazza: Svejk kulajka levese, “Morva veréb” káposzta fészekben, fehérknédlivel, Epres álom mentaöntettel. Kedvezményes cseh sörárak (világos, barna és vörös sör) 3dl: 300 Ft, korsó: 500 Ft.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.