Karácsonyi ajándékok a Stella Artois-tól


A Stella Artois – egy igazi karácsonyi sörhöz méltóan – számtalan ajándékkal lepi meg rajongóit idén karácsonykor is. Az áruházakban vásárlók négy üveg sör mellé egy Stella Artois poharat kapnak ajándékban, amely nem csak elegánssá, de igazán élvezhetővé teszi a sör minden zamatát. A kijelölt vendéglátóhelyeken azon baráti társaságok, amelyek három korsóval rendelnek, ajándékba kapnak egy különleges csomagolású, 0,75 literes palack sört. Akik a Stella Artois mellett a csodálatos karácsonyi dallamok rajongói, azok pedig a www.stellaartois.com/originalalbum oldalról ingyenesen letölthetnek egy teljes albumnyi, igazi karácsonyi muzsikát a 60-as évek időtlen, cool stílusában.

A karácsony és a Stella Artois kapcsolata évszázadokkal ezelőttre, még 1366 előttre nyúlik vissza. A karácsonyi csillag után Stella névre keresztelt sört először erre az ünnepre főzték, ezzel ajándékozva meg a belgiumi Leuven polgárait.

Az idén – egy átfogó kezdeményezés részeként – mind a boltban, mind a kijelölt vendéglátóhelyeken vásárlók különleges, Stella Artois ajándékokat kapnak. Az áruházakban a négy üveg sör mellé csomagolt pohár nagyon fontos szerepet tölt be a Stella Artois ízeinek élvezetében, hiszen az elegáns kehely a jellegzetes aromák kiemelésére szolgál.

A kijelölt vendéglátóhelyeken pedig egy különleges, 0,75 literes Stella Artois-t kap ajándékba az, aki három korsó Stella Artois sört rendel. Az elegáns palack központi dísze a sör nevét is jelentő csillag motívum. Ezt a speciális palackot kereskedelmi forgalomban csak egyetlen üzletlánc választékában érhetik el a vásárlók.

A karácsony elképzelhetetlen a hangulatot megalapozó, kellemes melódiák nélkül. A Stella Artois albuma ingyenesen letölthető a www.stellaartois.com/originalalbum oldalról, amelyen 8 ismert, karácsonyi zeneszám hallható a 60-as éveket idéző, jazz stílusban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.