Olcsóbban vehet sört, aki Pécsett végzett egyetemen


Megállapodást kötött a Pécsi Tudományegyetem és a Pécsi Sörfőzde Zrt., melynek értelmében hosszú távon szeretnének több területen is együttműködni. A sörfőzde szerepet vállal az oktatói tevékenységben, az egyetem hallgatói pedig gyakornoki munkájukat végezhetik majd a vállalatnál.

Az együttműködési megállapodást Bódis József, a Pécsi Tudományegyetem rektora, illetve a Pécsi Sörfőzde Zrt. cégvezetője, Varga Miklós látta el kézjegyével. Hosszú távú és konstruktív együttműködési szándékukat nyilvánították ki a felek több területen, így a sörfőzde szakértői bevonásával szerepet vállal az oktatói tevékenységben, az egyetem hallgatói pedig gyakornoki munkájukat végezhetik majd a vállalatnál. Emellett konkrét K+F együttműködési lehetőségek felkutatásában is összedolgozna a jövőben a két intézmény.

A Pécsi Sörfőzde Zrt. csatlakozott az egyetem Alumni kedvezményprogramjához is, amelynek lényege, hogy a mintegy nyolcezer tag számára a programban résztvevő partnerek kedvezményeket adnak szolgáltatásaik, termékeik árából. A vállalat a Pécsi Sörök Boltjában forgalmazott termékek árából 10% kedvezményt biztosít a PTE alumni tagkártyával rendelkező, és azt a helyszínen felmutató tagok számára. A programhoz csatlakozó partnerek száma így már csaknem eléri a harmincat: éttermektől a szállodákon át a fodrászatig számos helyen jár már a kedvezmény a tagkártyával rendelkező “öregdiákoknak”.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.