Zéro hozzáadott cukor, frissítő sör élménye – alacsony alkoholtartalom citromos ízesítéssel, a Borsodi Friss ZERO


Az egyre inkább elterjedő ízesített sörök finomak, de a cukortartalmuk miatt sokan nem részesítik őket előnyben. Idén nyárra megszületett a Borsodi Friss Citrom ZERO, a legújabb ízesített sör – ZERO lemondással. Ezzel az újítással a Borsodi megtartotta a citromos sör frissítő ízét, ZERO cukor hozzáadásával. A természetes citromlével kevert könnyű sör, leheletnyi narancsos utóízzel, 2%-os alkoholtartalommal járul hozzá a felfrissüléshez.

“A sörök esetében is reagálnunk kell napjaink fogyasztói igényeire, hiszen a csökkentett kalóriatartalmú ételek és italok egyre nagyobb teret hódítanak. A hölgyek körében is népszerű ízesített söreink között hívtuk életre ezt a 2%-os alkoholtartalmú, de hozzáadott cukrot nem tartalmazó sört.” – nyilatkozta Dr. Sükösd Zsuzsa, a Borsodi Sörgyár jogi és vállalati kapcsolatok igazgatója.

A Borsodi Friss Citrom ZERO minden fél literéből kihagytunk 2,5 db kockacukrot, így tényleg ZERO lemondással élvezheti bárki a citromos ízesítésű, friss sört.

Van, aki a kávét, van, aki a teát issza cukor nélkül, élvezve annak ízeit és zamatát. Mások az élet számtalan helyzetében nem hajlandóak lemondani a cukorról, legyen szó a fagyiról, vagy akár az ebéd utáni desszertről. Mindkét csoport esetében igaz, hogy maguk dönthetnek arról, választják-e a hozzáadott cukrot, vagy sem. A Borsodi Friss család – az új terméknek köszönhetően – immár mindenkinek kínál alternatívát. A Borsodi íze, a citrom frissessége és a 2% alkoholtartalom ugyanaz, a Borsodi Friss Citrom ZERO esetében viszont nincs hozzáadott cukor.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.