Szezonzáró sörivászat a Serfőzővel


Szeptember utolsó hétvégéjén az évad utolsó sörözésére invitál a Serfőző különítménye, a Corvin sétányra.

Egy szezon, négy Serfőző rendezvény és megannyi emlék. Tavasszal nagy tervekkel és azzal az elhatározással indult útjára a Serfőző, hogy minél több emberhez eljuttassa a minőségi és élhető közösségi sörözés élményét. Céljuk az volt, hogy az ideális légkört megteremtve mutathassák be söreiket a kiállítók, ezzel is alternatívát nyújtva a nagyüzemi sörgyárak kínálata mellett. Ennek fényében szervezik meg a 2015-ös szezon utolsó Serfőző eseményét a Serfőző Szezonzáró Sörfesztivált, mely stílusosan ott kerül megrendezésre, ahol a szezonnyitó rendezvényük is helyet kapott, azaz a VIII. kerületi Corvin sétányon.

Több mint 20 kiállító körülbelül 100 féle sörrel érkezik a rendezvényre, melynek nagy része csapról is kóstolható lesz. Ezen a rendezvényen mindenki megtalálhatja majd az ízlésének megfelelőt, lesz világos, barna, félbarna, vörös, IPA, EPA, stout, gyümölcsös, csokis és sorolhatnánk. Ha valaki üdítőre, finom magyar pálinkára, könnyed kísérő étekre, vagy egy nehéz csülökre vágyik, annak sem kell félnie, ugyanis jelen lesznek többek között a Grill Királyék, a Nobilis pálinkaház, a Green Bus-osok, valamint a “kolbájsz”-osok is.

Programok terén halk zenével készülnek a szervezők, valamint lesznek sörkóstolók és sörivóversenyek, melyet Katona Csaba történész vezet le, aki az MTA tudományos munkatársa, és elismert sörtörténész.

“Ezúton szeretnénk köszönetet mondani mindannyiótoknak, akik idén bizalmat szavaztatok nekünk. Nélkületek mi sem lehetnénk itt! Gyertek, búcsúztassuk el méltó módon, finom sörökkel a 2015-ös szezont.” – üzeni a Serfőző Crew.

Dátum: 2015.09.24-27.
Helyszín: Budapest, 1082. Corvin Sétány
Belépő: HELLÓ!
Megközelítés: BKV-val a 2-es (kék) metró Corvin-negyed megállójától 3 perc gyalog. Autóval a Corvin Plázában, vagy a környéki utcákban van lehetőség megállni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.