Hétvégén újra felhabzik a Corvin sétány


Immáron második szezonját zárja a Serfőző különítménye a VIII. kerületi Corvin Sétányon. Csapolt és üveges sörök, finom fesztiválkaják és streetfoodok egy mindenki számára élhető minifesztiválon.

A hangulatos, élhető és látogatóbarát rendezvényeiről elhíresüt Serfőző csapat újabb szezonjának lett vége, melyet ismét a nagy kedvencnek számító Corvin sétányon zár le. Egy tartalmas és tanulságos év után, Magyarország első téli sörfesztje, az Indoor Sörfesztivál, az első Budapesti Német Sörfesztivál és a balatoni sörfesztiválok után, visszatérnek arra a helyre, ahol már második éve nyitják és zárják rendezvényeik szezonját.

Ahogy azt eddig megszokhattátok lesznek finom sörök, halk zene, előadások, sörkóstolók és sörivó versenyek. A Primátor Hoppy sörének magyarországi premierén túl, azon márkák söreit ihatjátok, melyek sok-sok éve főzik söreiket és szortimentjük mindig fix, kiszámítható minőséget hoz. Legyen szó akár magyar, cseh, német, belga vagy akár angol sörfőzdékről.

Ha már nem vagy szomjas és a napi kultúrcsemegédet is elfogyasztottad Katona Csaba sörtörténész előadása alatt, akkor bizony az étvágyad következik. A Serfőző rendezvényeken megszokott és a fesztiválárakhoz mérten barátságos árakkal dolgozó Grill Király csapata adja a gyomorba valót olyan egyéb streefooder mellett, mint a Kolbice.

Szóval nincs más hátra, mint találkozni szeptember utolsó hétvégéjén a Corvin sétányon és elbúcsuztatni együtt a 2016-os Serfőző rendezvényeket egy családias rendezvény keretein belül veled és barátaiddal.

Kiállítók és sörfőzdék:
BeerBoard, Chili-On, Erdinger, Fóti Kézműves Sörfőzde, Grill Király, Hafen Sörfőzde, HOLBA, Csíki Sör, Kolbice, Krak’n Town, Krušovice, OK Brewery, Permon, Pilsner Tankovna, Černá Hora, Primátor, Ser-kentő Italbolt, Serforrás Sörfőzde, Sümegi Sörfőzde, Teddy Beer, Üllői Kézműves Sörök, Velkopopovický Kozel, Zirci Apátsági Manufaktúra

Dátum: 2016.09.22-25.
Helyszín: Budapest, 1082. Corvin Sétány
Belépő: HELLÓ!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.