Korlátlan sörkóstolás a Gellértben


A Serfőző csapata idén újra megszervezi Magyarország egyetlen téli sörös nagyrendezvényét, az Indoor Sörfesztivált, ahol korlátlan sörkóstolással várják a sörkedvelőket.

A Serfőző és a Gellért Hotel közös szervezésében szerveződik Magyarország egyetlen olyan téli sörfesztiválja, ahol a belépő mellé nem csak egy logózott korsó, sörtörténeti előadások, egyedülálló gasztronómiai élmények várnak, hanem korlátlan mennyiségben kóstolhatod végig a kiállítók által felvonultatott söröket. Kóstoló mennyiségként 1-2 dl körül csapolnak majd kiállítók, és sörből lesz közel 100 féle, így aki végigkóstolja a teljes kínálatot, az nem a saját lábán megy haza.

Továbbá február 17-én és 18-án amellett, hogy a Gellért Hotel fővárosunk legnagyobb sörkocsmájává alakul, rendkívüli Kiegyezés Sörvacsorával, valamint február 19-én pedig a Monarchia Sörbrunch-val várja a Gellért Söröző & Brasserie a sörös gasztronómia után érdeklődő vendégeket, ezzel megemlékezve az Osztrák-Magyar Monarchia megalakulásának 150. évfordulójára, a korszak legjellemzőbb ételeivel. Non-plusz-ultraként Katona Csaba történész tart két óránként negyedórás sörtörténeti előadásokat pénteken és szombaton is.

A fesztivál kiállítói között lesznek kézműves, kisüzemi és nagyüzemi márkák egyaránt. A teljesség igénye nélkül magyar vonatkozásban találkozhattok a Bandusz Sörfőzde, a Fűtőház Sörfőzde, a Köleses Sör, a Fóti Sörfőzde vagy a Kecskeméti Sörmanufaktúra söreivel, nemzetközi vonalon kóstolhattok, DAB, Bombardier, Erdinger, Holba, Guinness, Lobkovitz, Primátor, Bernard, Permon és Svijani söröket többek között.

A sörök bővülő listájáért és egyéb információkért látogassatok el a www.indoorsorfeszt.hu címre.

Elővételi napi belépő: 3990 Ft, KORLÁTLAN SÖRKOSTOLÁS-sal
Kiegyezés Sörvacsora: 7990 Ft, mely tartalmazza a fesztiválbelépő árát is
Monarchia Sörbrunch: 7150 Ft, korlátlan fogyasztással
(gyermekeknek 14 év alatt 50% kedvezmény, 6 év alatt ingyenes)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.