Új pénzügyi igazgató a Heineken Hungáriánál


2017 novemberétől Alena Mazaniková váltotta Vörös Szilárdot a Heineken Hungária Zrt. pénzügyi igazgatói posztján. A leköszönő pénzügyi igazgató a vállalatcsoporton belül, külföldön folytatja karrierjét.

Alena Mazaniková már 20 éve dolgozik a holland tulajdonú cégcsoportnál, ahol különböző munkaköröket töltött be pénzügyi területen. Heinekenes pályafutását kredit menedzserként kezdte Szlovákiában, később kontrolling vezetőként és riporting vezetőként is dolgozott. Nem először kap pénzügyi igazgatói megbízást sem, hiszen ezt a pozíciót a Heineken fehéroroszországi és szlovákiai leányvállalatánál is betöltötte korábban. Utóbbinál részt vett az SAP és a pénzügyi business partner modell bevezetésében is. A Heineken Global Shared Services tagjaként számviteli, riporting és üzleti folyamatok vezetőként is dolgozott Krakkóban.

“Örülök, hogy Alena személyében mind a pénzügyi területen, mind a vállalatcsoportnál komoly tapasztalatot szerzett kolléga csatlakozik a Heineken Hungária vezetőségéhez. Biztos vagyok benne, hogy az új pénzügyi igazgatónk kiválóan tudja majd támogatni a Heineken Hungária üzleti eredményeinek további növekedését. Egyben szeretném megköszönni Vörös Szilárd eddigi áldozatos munkáját. Ő a Heineken malajziai vállalatánál dolgozik mostantól pénzügyi igazgatóként. Nagy büszkeség, hogy Szilárd továbbra is a Heineken család tagja marad és egy ilyen fontos piacon járulhat hozzá a Heineken sikereinek növeléséhez.” – hangsúlyozta Jose Matthijsse, a Heineken Hungária Zrt. vezérigazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.