Sörpiaci hírek

Nyolcadik aranyérmét nyerte a Soproni

Sörlap.Hu | 2006-06-02 12:35:04

A Brau Union Hungária Sörgyárak Nyrt., a Heineken Csoport tagja örömmel jelenti be a mai napon, hogy a Soproni idén májusban elnyerte nyolcadik brüsszeli Monde Selection aranyérmét.

A Soproni (régi nevén Soproni Ászok) idén májusban elnyerte a nyolcadik Monde Selection aranyérmét. Ez a nemzetközi díj komoly elismerést jelent - a Monde Selection független nemzetközi szervezet jelenleg a legrégebbi és legelismertebb minőségvizsgáló szervezet világszerte.

"Nagyon örülünk, hogy egy újabb hivatalos, nemzetközi elismerést kapott a Soproni. A brüsszeli Monde Selection megerősítette hogy a Soproni nemcsak Magyarországon kiváló minőségű sör, hanem a nemzetközi összehasonlításban is megállja a helyét; büszkék vagyunk rá!" - mondta Tóth Gergely, a Soproni márka vezető menedzsere.

Az elbírálás a laboratóriumi ellenőrzésen kívül érzékszervi tesztből is áll, amelynek során a termékek íz harmóniáján kívül vizsgálják a termékek vizuális megjelenését is. A zsűri a minőségi követelményeken kívül figyelembe veszi az italok ízét és habzó erejét, de szempont a termékek csomagolása is.

A Monde Selection független nemzetközi szervezetet 1961-ben, Brüsszelben alapították belga kezdeményezésre. A szervezet nemcsak a 45 év alatt összegyűjtött tapasztalatára büszke, hanem a neves szakemberekre és partnerekre is, akikkel az évek során együttműködtek. Ezen együttműködéseknek köszönhetően a Monde Selection díj minden termék számára komoly megmérettetést, a díjak elnyerése pedig nemzetközi elismerést jelent.

Kapcsolat