Sörpiaci hírek

Vedd könnyedén az életet!

Sörlap.Hu | 2006-08-30 09:18:05

Világújdonságként először Magyarországon kerül bemutatásra a Stella Artois legújabb változata, a Stella Artois Légère. A termék egyedülálló a sörpiacon, hiszen több mint 20%-kal kevesebb kalóriát tartalmaz változatlan alkoholtartalom és kifinomult ízvilág mellett. Ideális választás azoknak, akik a sörivás élvezetéről nem akarnak lemondani, de figyelnek az elfogyasztott ételek és italok kalóriatartalmára.

A tudatos táplálkozás hívei figyelnek az elfogyasztott táplálék minőségére, annak kalóriatartalmára. E mellett az igazi sörivók nem kötnek kompromisszumot: számukra a sör íze az elsődleges szempont. Mostantól nem kell választaniuk az ízélmény és az alacsonyabb kalóriaérték között, mivel az InBev, a világ legnagyobb sörgyára – a Borsodi Sörgyár Zrt. tulajdonosa - hosszú évek kutatómunkája után kifejlesztett egy forradalmian új sört, ami mindkét követelménynek megfelel.

A Stella Artois Légère több mint 20%-kal kevesebb szénhidrátot tartalmaz, mint az egyéb lager típusú sörök, azonban ez nem jár kisebb alkoholtartalommal, és nem megy sörivók által kedvelt ízvilág rovására sem. Az új termék a Stella Artois - a világ legnépszerűbb belga prémium söre - gondosan válogatott alapanyagainak felhasználásával készült. Könnyen fogyasztható, íze sajátosan telt, frissítő és karakteres: a Stella Artois valódi élményét nyújtja. Mindezt bizonyítják a hazai kutatási eredmények is: a terméket megkóstolók tetszését elnyerte a Stella Artois Légère íze, és 86%-uk nagy valószínűséggel megvásárolná a terméket. (Forrás: Free Association, az elsődleges célcsoport körében végzett koncepció teszt.) Az új sör további különlegessége, hogy a világon elsőként Magyarországon kerül a piacra.

5%-os alkoholtartalom, kifinomult íz, kevesebb kalória - ez a Stella Artois Légère. Ajánljuk mindenkinek, aki a könnyed, egészséges életmód mellett a tökéletes ízharmónia elérésére törekszik.

Kapcsolat