Sörpiaci hírek

Borsodi vitorlás a Balatonon

Sörlap.Hu | 2007-06-29 12:40:40

Tegnap ünnepélyes keretek között a Balaton vízére bocsátották a Borsodi névre keresztelt 29 láb hosszú, 6 személyes, egyárbócos vitorláshajót. A névadási ceremónia során népszerű sztárok - Valkó Eszter, az RTL Klub képernyőjéről ismert Dombovári Vanda, valamint Csollány Szilveszter - segédkeztek, amikor csinos, bikinis lányok egy Borsodi palackkal felszentelték a vitorlást.

A Borsodi vitorlással a nyár minden hétvégéjén találkozhatnak majd a Balatonon. A nyolc héten át zajló játék nyertesei - öt barátjuk kíséretében - négy napon keresztül élvezhetik majd ezt a fantasztikus sportot.


A Balatonfői Yacht Club nem mindennapi eseménynek adott otthont, hiszen a Borsodi vitorlás névadására újságírók kíséretében népszerű sztárok, csinos lányok érkezetek a kikötőbe. A hajó már messziről beazonosítható volt, bár a Borsodi Sör megújult arculatával ezen az eseményen ismerkedtek meg a résztvevők.

A névadási ceremónia a megszokott rituálé szerint zajlott, de ebben az esetben - stílszerűn - Borsodi sörrel szentelték fel a vitorlást.

A Balaton szerelmesei számára nincs annál vonzóbb és izgalmasabb dolog, mint egy vitorlással felfedezni a part rejtett öbleit, a meder mélységeit, mindeközben figyelve a nap és a szél járását. Ezt az élményt élhetik át mindazok, akik a Borsodi által meghirdetett játékban részt vesznek és nyernek.

A részvétel nagyon egyszerű, bármely Borsodi termék vásárlása után be kell küldeni a BORSODI szót vagy SMS-ben a 06 20 333 77 99-es számra, vagy a www.borsodi.hu-n, majd megőrizni a vásárlási blokkot. Hétről-hétre kisorsolásra kerülnek azok a játékosok, akik 5 barátjukkal, 4 napos élményvitorlázáson vehetnek részt. A biztonság és a felhőtlen szórakozás érdekében szakképzett hajókapitány felel az utasokért, de valamennyi nyertesnek alkalma nyílik majd próbára tenni fizikai erejét.


A Borsodi sörcsalád új arculattal, csomagolással jelenik meg a boltok polcain. A Borsodi - az ország legnagyobb mennyiségben eladott söre - megújulásával a Borsodi Sörgyár Zrt. célja, hogy a Borsodi korábbi rajongóit megőrizve további fogyasztók válasszák, kedveljék meg a termékeket.

Kapcsolat