Sörpiaci hírek

"A jövő fiatal vállalkozója” pályázat a Drehertől

Sörlap.Hu | 2007-10-09 12:33:38

A Dreher Sörgyárak Zrt. 2007-ben immár második alkalommal hirdeti meg "A jövő fiatal vállalkozója” pályázatot a gazdasági szakirányú egyetemi és főiskolai hallgatók számára. A pályázat nyertese 3 millió forintot és 6 hónapra szóló szakmai tanácsadást nyer, hogy megvalósíthassa álmai vállalkozását.

A Dreher Sörgyárak Zrt. társadalmi szerepvállalásában jelentős szerepet tölt be a tehetséges, gondolkodó, jövőjüket átgondoltan, kitartóan építő diákok segítése. A vállalat innovatív társadalmi felelősségvállalási programjával a vállalkozásbarát szemléletmód kialakulását kívánja ösztönözni.

A Dreher Sörgyárak Zrt. által megalapított "A jövő fiatal vállalkozója” díj célja, hogy a tehetséges, kreatív, innovatív gondolkodású fiatalok számára lehetőséget biztosítson ötleteik megvalósításához, fejlessze a gazdasági felsőoktatásban résztvevő diákok vállalkozási készségeit, bővítse a vállalkozások létrehozásához és működtetéséhez kapcsolódó ismereteiket.

"Az ország egész területéről várjuk a főiskolások és egyetemisták jelentkezését "A jövő fiatal vállalkozója” pályázatunkra, hogy vállalkozási ötletük üzleti tervét összeállítva és bemutatva megvalósulhasson álmaik vállalkozása” - mondta Agócs Mónika a Dreher Sörgyárak Zrt. vállalati kapcsolatok vezetője.

Az idei pályázaton - a tavalyihoz hasonlóan - a bíráló bizottság döntésének megfelelően összesen 5 millió forint kerül majd szétosztásra a nyertesek között, az alábbiak szerint:

1. helyezett: 3 millió Ft
2. helyezett: 1 millió Ft
3. helyezett: 1 millió Ft


A nyertesek a pénzösszeggel együtt 6 havi szakmai tanácsadást is nyernek, amelyet tervezett vállalkozásuk megalapítása és elindítása során tudnak igénybe venni.

A pályázati regisztrációs határidő: 2007. október 25.

További információk a pályázatról és részletes pályázati kiírás: www.vallalkozzmost.hu

Kapcsolat