Jártunkban, keltünkben

Lezajlott a 11. Sörcikkgyűjtő Találkozó

Kovács András | 2007-11-21 07:31:17

November 10-én reggel számos klubtag és népes - immáron nemzetközi - érdeklődő gárda gyülekezett a Magyarországi Sörcikkgyűjtő Klub sorrendben tizenegyedik országos találkozójára. Egyhamar benépesült a BKV ELÖRE SC. klubhelyisége, amely ezúttal is helyszinül szolgált.

A szenvedély rabjai most is megtalálták az év nagy fogásait cimkéből, kupakból, alátétből, üvegből, nyitóból. Örvendetesen bővült a választék, mára a sörös részvényeknek, képeslapoknak, reklámsapkáknak, -tollaknak is komoly piaca alakult ki. Az idei eseménysorozat alatt sok új taggal bővült a klub. Újdonságot jelentett az első ízben átadott "Az Év Embere" kitüntető oklevél, melyet egy ifjú hölgy, Cimer Andrea kapott, aki a legtöbb sikert aratta az egyesület szineiben a nemzetközi porondokon.


Az új formában megrendezett tombolára tekintélyes ajándék-halom gyűlt össze, hála sok önkéntes adakozónknak, erősítvén a közösségi szellemet – az addigi megelégedettségi szint további pontokkal lett így növelendő. Eközben folytak a sokszemközti megbeszélések a közösség további életéről, a közeljövő programjairól, az aktuális sörös hírekről – hozzá pedig ezévi sörtámogatónk, az Osterbrau (Domony) jóvoltából csurrant sör is.


- Az eddigi legjobb! - vélte néhány lelkes látogató, jóval a hivatalos zárás után kifelé menet. Jövőre ugyanezt szeretnénk hallani, még többektől.

Kapcsolat