Jártunkban, keltünkben

Stari ír vörös söre Újpesten

Kovács András | 2008-12-10 13:51:24

A tapolcai remeklés, az ír vörös sör elérte a fővárost: december 1-23. között az Újpesti Vásárban lévő Stari-pavilonban kapható.

RENDKÍVÜLI ESEMÉNY!
-ADÁSUNKAT MEGSZAKÍTJUK-

A TAPOLCAI REMEKLÉS, AZ ÍR VÖRÖS SÖR ELÉRTE A FŐVÁROST: DECEMBER 1.-23. KÖZÖTT AZ ÚJPESTI VÁSÁRBAN LÉVŐ STARI-PAVILONBAN KAPHATÓ.

LÁTOGASSUK MEG KÖZÖSEN!

ÚJPEST, SZT.ISTVÁN (VÁROSHÁZ) TÉR
AZ M3 METRÓ ÚJPESTI VÉGÁLLOMÁSÁTÓL KÉT SAROK.


A fenti hírharsona hangjaira verődött össze a hideg széllel dacoló kemény mag, hogy adózzon az ünnepi különlegességnek. Az esemény abszolút szabadtéri jellege viszont csak a helyszínen derült ki, mondhatni: visszaút elzárva. Nem mintha megrettentett volna bárkit is az épp ránk tájolt északi jellegű fuvallat, még a köreinket tarkító két hölgyvendég sem rezzent bele.


Együttérzően néztük a sörkészítő-csapoló Stari-család tagjait és segítőiket, akik pulóverben serénykedtek, gondolom harc dúlhatott közöttük a gázsütő melletti munkahelyért.
- Nem panaszkodhatunk, most, vasárnap lévén, van mitől kimelegedjünk. Hétközi délelőttön inkább gémberedik az ember ujja.
A vásári hangulat tökéletes, lacikonyha, forralt bor, vásárfiából száz féle lelhető a faház-utcában. Virágfűzérek és szinpad is jár az eseményhez, mindezt rend és tisztaság övezi. Horgas Eszter fuvolás csodával határos módon nem fagyott hozzá hangszeréhez koncertje alatt. A sör pedig, ha lehet, még finomult a nyári találkozásunk óta. Sok sikert, fagykárok nélkül a további hetekre!

Kapcsolat