Jártunkban, keltünkben

Különleges üzletet nyitott a Peroni Nastro Azzurro az Andrássy úton

Dreher | 2010-03-25 15:00:19

A Peroni Nastro Azzurro a mai napon megnyitotta különleges üzletét, az Emporio Peronit az Andrássy út 31. szám alatt. Az üzlet elhelyezkedése és egyedi berendezése hűen tükrözi a Peroni Nastro Azzurro, olasz szuperprémium márka stílusosságát és minőségét.

A kiváló ízlés és a stílusérzék olaszok számára veleszületett tulajdonság, tökéletesen ötvözik az egyszerűséget az eleganciával és a magas minőséggel ? ennek az életérzésnek a megtestesítője a Peroni Nastro Azzurro, egy olyan márka, amely az egész világon egyet jelent az exkluzivitással, a "dolce vita" életérzéssel.
Az egyedülálló üzletmegnyitón Osvárt Andrea, Olaszországban élő színésznő, Gianni Annoni, olasz étteremtulajdonos és Tombor Zoltán, divatfotós adta át az első Magyarországra érkező Peroni Nastro Azzurro szállítmányt.
"Az Emporio Peroni szalon, várakozásunk szerint, nagy feltűnést fog kelteni a stílus iránt rajongók között. Ezzel az üzlettel szeretnénk bemutatni, hogy a Peroni Nastro Azzurro sokkal több, mint egy szuperprémium sör: egy igazi olasz stílusikon, ami legalább olyan divatos és stílusos, mint az Andrássy úton megtalálható többi olasz márka. A termék kiváló minősége, olasz eredete és stílusossága tükröződik a környezetben és az üzlet berendezésében, ezzel is az szeretnénk hangsúlyozni, hogy a Peroni Nastro Azzurro az olasz stílus része a maga könnyedségével, eleganciájával" - tette hozzá Kerekes Péter, a Dreher Sörgyárak marketingigazgatója.

"Nagyon büszke vagyok, hogy a Dreher Sörgyárak portfoliója tovább gyarapszik, és idén bevezethetjük a Peroni Nastro Azzurrot Magyarországon, amellyel tovább szeretnénk erősíteni piaci pozíciónkat a prémium márkák között" ? mondta Gary Whitlie, a Dreher Sörgyárak elnök-vezérigazgatója.

A Peroni Nastro Azzurro magyarországi bevezetését a Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara is üdvözölte.

Az Emporio Peroni még további két hétig lesz megtekinthető az Andrássy úton.

Kapcsolat