Sörlap hírek

A Stella Artois együtt ünnepel az egész világon

Sörlap.Hu | 2012-12-14 08:13:41

A Stella Artois - egy igazi karácsonyi sörhöz méltóan - különleges, egyedi csomagolásban kerül a boltok polcaira az év végén. A karácsony csillogását és a Stella Artois különleges kelyhét bemutató, pirossal és arannyal díszített, 0,5 literes doboz igazán méltó dísze az ünnepi asztalnak. A közös ünnepléshez egy hangulatos karácsonyi film is készült, amely a www.stellaartois.hu oldalon tekinthető meg.

A Stella Artois - a világ legnagyobb mennyiségben eladott belga söre - évről-évre különlegességekkel lepi meg fogyasztóit a karácsonyi szezonban, hogy ezzel ünnepelje a márka megszületését, és felidézze hagyományait.Az idén, a hazai piacon megvásárolható, egyedi megjelenésű doboz elegáns formában kapcsolja össze a Stella Artois két különleges márkajegyét, a csillagot és a kelyhet. A különleges kehely biztosítja, hogy a 9 lépéses csapolási rituálé szerinti csapolt sör a legnagyobb élményt adja mind megjelenésében, mind pedig a sör ízvilágában.

A karácsony hangulatához kapcsolód családi együttlétek meghitt hangulatát segít felidézni a hazai weboldalon látható film is.

Ünnepeljen együtt a születésnapos Stella Artois-val és rajongóival a világ bármely pontjáról!

Kapcsolat