Sörpiaci hírek

Új értékesítési igazgató a Borsodi Sörgyár vezetőségében

Sörlap.Hu | 2012-12-17 12:53:17

2013. január 3-tól Vuleta Zsolt tölti be a Borsodi Sörgyár értékesítési igazgatói pozícióját. Vuleta Zsolt széleskörű értékesítési és vezetői tapasztalattal rendelkezik. Az elmúlt húsz év során egyre nagyobb kihívást jelentő feladatokat látott el piacvezető terméket gyártó és forgalmazó FMCG vállalatoknál, mint a Kraft, Gillette, Győri Keksz és a Bacardi-Martini.

Vuleta Zsolt új pozíciójában a hagyományos értékesítési csatornáért, illetve a Key Account területekért felel majd. "Nagy megtiszteltetést és felelősséget jelent számomra a Borsodi Sörgyár értékesítési igazgatójává történő kinevezés, mivel az iparág meghatározó, komoly hagyományokkal rendelkező vállalatának fontos területét vezethetem a jövőben" - nyilatkozta az érintett.

Vuleta Zsolt több mint húsz éves vezetői tapasztalattal rendelkezik, amire piacvezető nemzetközi FMCG cégeknél tett szert. 2004-től a Bacardi Martini ügyvezető igazgatói pozícióját töltötte be, de korábban dolgozott a Kraft, Gillette és Danone vállalatoknál is nemzetközi értékesítési menedzser és igazgatói pozíciókban. "Célom a meglevő alapokra épülő következetes, a kereskedelmi partnerek számára vonzó üzleti lehetőséget biztosító értékesítési stratégia kialakítása és megvalósítása, ami elősegíti a termékkategória értékének növelését a vevőink és fogyasztóink igényeinek kielégítésén keresztül" - tette hozzá.

Vuleta Zsolt mérnöki diplomáját a Kertészeti és Élelmiszeripari (ma Corvinus) egyetemen szerezte, majd felsőfokú külkereskedelmi képesítést és 2006-ban MBA minősítést szerzett marketing és pénzügy területen a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen.

Kapcsolat