Sörlap hírek

Új söre lesz a Premier League-nek!

Sörlap.Hu | 2013-01-16 13:17:03

A Premier League első embere és a Carlsberg sörgyár elnöke három évre szóló szerződést szerződést írtak alá egymással. Eszerint ősztől a dánok lesznek a liga hivatalos söre.

A SportsPro számolt be arról, hogy a szerződés megköttetett a Premier League vezérigazgatója, Richard Scudamore, valamint a dán cég alelnöke, Tom Moradpour között. Ennek értelmében ősztől a 2015-2016-os idény végéig a Carlsberg lesz a PL hivatalos söre, cserébe a dánok használhatják a liga lógóit, promózhatnak az angol bajnokság sztárjaival."Meg vagyunk elégedve azzal, ahogy cégünk növekszik, ahogy építjük a brandünket, ennek egy lépcsőfoka, hogy egyeszségre jutottunk a világ egyik legnagyobb bajnokságának vezetőségével" - mondta Moradpour a szerződés megkötése után.

"Rendkívül boldogok vagyunk, hogy a Carlsberg befektet a ligánkba, és a bajnokság hivatalos söre lesz - mondta már Scudamore. - A ligánkat szerencsére világszerte ismerik, ezért is remek, hogy egy ilyen nagyszerű márkával mostantól közösen reklámozhatjuk magunkat és egymást. Továbbra is minőségi szolgáltatást szeretnénk nyújtani, ehhez pedig szükségünk van az újabb és újabb szponzorokra."

A Carlsberg már hosszú idő óta jelen van a Premier League életében, évekig a Liverpool mezszponzora volt, az utóbbi időben pedig Tottenhammel ápolt szoros kapcsolatot az angol, az ír valaminta dán válogatott mellett. Ezek felül a dán cég volt a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság tíz világszintű szponzora közül az egyik.

Kapcsolat