Sörlap hírek

Az időtlen szépség jegyében

Sörlap.Hu | 2013-01-30 14:51:29

Annie Leibovitz, az ikonikus amerikai fotóművész a nagy múltú Stella Artois belga sörmárka szolgálatába állította páratlan tehetségét. A legújabb kampányfotó sorozat egy legendás fotográfus koncepcióját és érzéseit tükrözi, aki olyan hírességekkel dolgozott már együtt, mint II. Erzsébet királynő, John Lennon, Michael Jackson vagy épp Bill Gates. Így, ehhez méltó módon, a kampány hivatalos bemutatásának színhelye a 2013-as Sundance Filmfesztivál volt.

"Annie Leibovitz munkái ötvözik a művészi zsenialitást, a szárnyaló fantáziát és a precíz szakértelmet, így képei örökérvényűek, egyaránt szólnak a jelenhez és az utókorhoz." - nyilatkozta Emma Fox, a Stella Artois nemzetközi marketing igazgatója. "A Stella Artois kedvelői végleges és kiforrott formájában ízlelhetik meg az italt, de mindez hatszáz évnyi kemény munka és szakértelem gyümölcse - így a jelen és múlt egysége, az időtlenség számunkra is alapvető üzenet."

Az együttműködés méltó megünneplésére és a kampány hivatalos bemutatására a Sundance Filmfesztiválon került sor, amelynek a Stella Artois a hivatalos szponzora. Az exkluzív eseményt Noah Huntley, a reklámkampány brit sztárja moderálta, aki mellett Tanya Ruban, a szépséges ukrán modell tűnt még fel a képsorozatban. Leibovitz mesterműve a program vizuális éke volt. Az amerikai fotográfus meghatározó egyénisége korunk fotóművészetének. Éveken át dolgozott a Rolling Stones magazinnak, a Vanity Fairnek, a Vougnak és olyan kampányok fűződnek a nevéhez, amelyek során világhírű márkákat képviselt. Megbízói között szerepelt - a teljesség igénye nélkül - a Bvlgari, Roberto Cavalli, a Louis Vuitton és a Gap márka. A Stella Artois számos nemzetközileg népszerű bloggerrel is felvette a kapcsolatot, akik fényképek segítségével osztották meg véleményeiket és gondolataikat közönségükkel. A márka arra kérte őket, hogy az időtlen szépség jegyében készítsenek képeket, amelyeket szintén bemutatnak a fesztivál során.2013 februárjától kezdve a művésznő képei megjelennek majd a GQ-ban, az Elle-ben és a Vanity Fair magazinban.

A belga sörmárka az interneten is elhivatottan kereste az örökérvényű szépség koncepciójának lehetséges megjelenítési módjait, és ennek érdekében hozta létre a Studio Stella Artois oldalt. Január 18-tól kezdve itt tekinthetők meg a képek, amelyeket a fotózás során Leibovitz elkattintott, illetve olyan werkfilmeket is közzétesznek, ahol a szereplőkkel, szakértőkkel, stylistokkal készült interjúkat nézhetik meg az érdeklődők.

További képek a Sörlap.Hu Facebook oldalán.

Kapcsolat