Sörlap hírek

Mozgáskorlátozottak és épek közös sportklubja - Díjat nyert a riportfilm

Sörlap.Hu | 2013-02-18 09:34:33

"Akadálytalanul - Suhanj! Integratív Sportclub Kovács Patríciával és Anger Zsolttal" című tévériportért Altbäcker Zsuzsannának, a Duna Televízió riporterének adott át díjat a Dreher Sörgyárak Zrt. Az elismerést a társadalmi összefogás és felelősségvállalás példaértékű bemutatásáért kapta a Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) által meghirdetett pályázat egyik győztese.

Tavaly immár 11. alkalommal hirdették meg a "HBLF Média a Társadalomért" pályázatot, amellyel évről-évre azokat az újságírókat díjazzák, akik az általuk készített riporttal, interjúval vagy műsorral hozzájárultak a társadalom, a kisebb közösségek szellemi és gazdasági fejlődését elősegítő kezdeményezések népszerűsítéséhez.

A Dreher Sörgyárak Zrt. Altbäcker Zsuzsannának, a Duna Televízió újságírójának adott át díjat, aki "Akadálytalanul - Suhanj! Integratív Sportclub Kovács Patríciával és Anger Zsolttal" című műsorában a Suhanj! Alapítvány munkáját mutatta be. A közhasznú szervezet nyitott közössége elkötelezett önkéntesek és amatőr sportolók segítségével osztja meg a mozgás örömét sérült és fogyatékossággal élő társainkkal."Örömmel álltunk ismét a HBLF kezdeményezése mellé, hiszen oknyomozó, tényfeltáró újságírásra, a fontos társadalmi kérdéseket feszegető cikkekre, riportokra szükség van, ezek teremtik meg a párbeszéden alapuló, egymást kölcsönösen megértő és elfogadó társadalom lehetőségét. Ehhez mi is próbálunk aktívan hozzájárulni, több alkalommal együttműködtünk az Ability Park Egyesülettel vagy a Fruit of Care társasággal annak érdekében, hogy közösen hívjuk fel a figyelmet a megváltozott munkaképességű embertársaink társadalmi befogadására." - mondta el Fertetics Mandy, a Dreher Sörgyárak Zrt. fenntartható fejlődés vezetője.

Kapcsolat