Sörlap hírek

Józan járművezetés húsvétkor is

Sörlap.Hu | 2013-04-08 18:08:02

A Borsodi Sörgyár - felelős vállaltként - támogatta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság és a BAZ Megyei Rendőr-főkapitányság húsvéti ellenőrzési akcióját, amelynek célja az ittas járművezetők és kerékpárosok forgalomból történő kiszűrése volt. Az ebben az időszakban évek óta tartó kiemelt rendőri ellenőrzés célja a megelőzés, illetve a figyelemfelkeltés, amely a Borsodi Sörgyár fontos célkitűzése is egyben. Ennek megfelelően az ellenőrzés során szabálykövető magatartást tanúsító járművezetők és kerékpárosok egy-egy doboz Borsodi Friss Zero alkoholmentes sört is kaptak ajándékba.

A húsvéti országos ellenőrzési akciót a vállalat két területen, Pest és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében támogatta. Ennek részeként az ellenőrzés alá vont járművezetők és kerékpárosok, akik mindenben megfeleltek a közlekedés szabályainak, ajándékot kaptak. Az ajándék a Borsodi Friss sörcsalád legújabb tagja, az alkoholmentes Borsodi Friss Zero volt, amely citromos és grapefruitos ízben kerül a napokban a boltok polcaira.

A Pest megyei Rendőr-Főkapitánysággal évek óta együttműködik a Borsodi Sörgyár az ittas vezetés megelőzését célzó akciókban. "Bízunk benne, hogy a közös munkánk sikerét támasztja alá, hogy az idén sokkal kevesebb esetben került sor rendőri intézkedésre, lényegesen kevesebb ittas járművezetőt vontak ellenőrzés alá, mint korábban. A szabályosan közlekedők pedig megkóstolhatták a Borsodi Sörgyár legújabb termékét, az alkoholmentes Borsodi Friss Zero-t." - nyilatkozta dr. Nagy Annamária, a Borsodi Sörgyár munkatársa.

Kapcsolat