Sörlap hírek

Hétvégi Premierek és sörkínálat az Élesztőben

Sörlap.Hu | 2013-04-23 14:59:22

Az Élesztő, a magyar kézműves sör első bázisa, romkocsmája a megnyitó hétvégén több különlegességet és újdonságot is felvonultat. Lássuk a kínálatot!

Premierek:

Hopfanatic Splash
A pár hete Kiskunhalason megnyílt Hopfanatic sörfőzde már a nyitás előtt nemzetközi hírnévre tett szert két nagyvaddal, az 12%-os Angry Beasttel és a NO LIMIT nevű dupla-IPÁval. Kiss Tamás a rettenthetetlen sörfőző most nem erős ale-t, hanem könnyű lágert főzött: a 4,5%-os Splash egy házisör receptből fejlődött ki, melynek lényege, hogy a klasszikus könnyű lágersört amerikai komlókkal tolta meg, amitől az egész a feje tetejére áll!

Távoli Galaxis
Hiszünk a házi sörökben, ezért nagy örömünkre szolgál, hogy a márciusi 2. Magyar Házi-sörfőző Verseny Grand Championját, a Távoli Galaxis nevű IPA-át Róth Zoltán, a sörfőző nagy méretben is megfőzte a Legenda sörfőzdében. Az, hogy ebből mi is kaptunk egy pár hordót, hogy bemutassuk nektek, nagy megtiszteltetés. A Távoli Galaxis hűvösen elegáns száraz IPA Galaxy komlóval.

Stari White Horse
A tapolcai Stari egyre elegánsabb söröket főz - a meggyesük és az ír vörösük állandó szereplő nálunk, most pedig bemutatjuk a nyár slágerét, a White Horse búzasört!

Sörkínálat a megnyitó hétvégén:

Legenda Sörfőzde:
Diesel
Brutal Bitter

Stari Sörfőzde:
Stari Meggyes
Stari White Horse Búza

Bors Sörfőzde:
Sherwood Ale
Little John

Fóti Sörfőzde:
Keserű Méz
Fóti Pils

Kárpi Sörfőzde:
Szűretlen félbarna búzasör

Brandecker Sörfőzde:
Brandecker bodzás barna

Hopfanatic Sörfőzde:
Splash

Róth Zoltán:
Távoli Galaxis

Csobánkai Kézműves Serfőzde:
Fekete Mária
Csobánkai Öregsör

Bandusz:
Dupla Köleses Sör

Békésszentandrási Sörfőzde:
Békésszentandrási Szilvás

+ 1 csap: meglepetés
+ Sörkoktélok by Németh Gábor

Kapcsolat