Sörlap hírek

Frissítő új ízek

Sörlap.Hu | 2013-04-25 13:51:13

A pirosgyümölcsök és a kicsit fanyarabb ízek kedvelői számára készült a Borsodi Friss sörcsalád legújabb tagja, a feketeribizli-lime ízkombinációjú ízesített sör. E mellett megérkezett a Borsodi Friss ZERO citromos és grapefruitos ízben, amely alkoholmentes formában kínál valódi felüdülést az ízesített sörök kedvelőinek.

A kesernyés sört kevésbé szeretők, vagy éppen az ízek változatosságáért rajongók számára kínálnak alternatívát a Borsodi Friss ízesített sörei. A gyümölcsök frissességét és a sör aromáit ötvöző ízesített sörök a sörpiac legújabb kedvencei, amelyek között immár alkoholmentes változatban is elérhető a Borsodi Friss ZERO, két új ízben.A hazai sörpiacon - a széles körben elérhető sörök között - elsőként jelentek meg a Borsodi ízesített sörei, a Borsodi Friss sörcsalád tagjai, amelyek között a citrusos ízeik kerültek elsőként a boltok polcaira. A citromos és grapefuitos ízeket követően sikerrel fogadták a hazánkban egyik legnépszerűbb gyümölccsel, az almával ízesített változatot is.Látszik, hogy az ízesített sörök között számtalan újdonság jelent meg az utóbbi néhány évben, a most megjelent feketeribizli-lime párosítás viszont igazán különleges ízélmény ígér az ízesített sörök kedvelői számára. A pirosgyümölcsök vitalizáló hatása és a lime kesernyés aromáinak házasságából egy különleges harmónia született, amelyet a maláta kesernyéssége tesz teljessé. A színeiben is karakteres ízesített sör izgalmas élményt ígér.A Borsodi Friss ZERO citrom és grapefruit alkoholmentes változatban kínálja az ízesített sör élményét. Tehát akár munkavégzés közben, akár gépkocsivezetéskor fogyasztható, kötöttségek nélkül.

A Borsodi Friss család valamennyi tagja, köztük a legújabb innovációk is, természetes gyömülcskivonat felhasználásával, Borsodi sörrel keverve készülnek.

Kapcsolat