Sörlap hírek

A Soproni Sörgyárak is támogatja a Tankcsapdát

Sörlap.Hu | 2013-05-08 12:03:37

Egy, május végén megjelenő reklámmal és az idei utolsó tanítási napon, a budapesti parkszínpadi koncert megrendezésével kezdődik egy három évre szóló szerződés a Soproni Sörgyár és a népszerű rock-banda, a Tankcsapda között.

A lényegében szponzorszerződés keddi bejelentésekor Benedek László, a sörgyár kereskedelmi igazgatója emlékeztetett rá, évekkel korábban már volt egy sikeres kapcsolatuk a zenekarral. A Soproni Sörgyár eltökélt szándéka, hogy támogatja az értékek születését, melléáll a társadalmi szinten sikereket elérő művészeknek, többek között ez vezérelte őket a Tankcsapda együttessel való együttműködésükben is.

Benedek László kifejtette, nincs előre megírt forgatókönyvük a következő három évre, ellenben egymás ötletéből fognak táplálkozni, abban pedig biztos, hogy a Tankcsapda sikerei az ő malmukra is hajtja a vizet, hiszen a zenekar olyan közönséget szolgál ki, amely elvárja az igényes zenét, a minőségi szórakoztatást - a minőség pedig a Soproni Sörgyár termékeit is jellemzi.

A Tankcsapda tagjai a sajtótájékoztatón büszkén említették, a soproniakkal együtt, már három prémium márka támogatását élvezik. Számukra megtiszteltetés, hogy a magánemberként is kedvenc márkáikon szerepel a zenekar neve. Az anyagi támogatásoknak köszönhetően nem kell megalkudniuk a fellépéseken alkalmazott kiegészítő technikai megoldásokban, látványeszközökben sem. Sőt, a támogatóknak köszönhető, hogy az elmúlt években változatlan jegyárak mellett léphettek/léphetnek fel az ország számos településén működő kis- és nagy csarnokokban, művelődési házakban. Úgy fogalmaztak, a szponzoráció segíti a több mint 24 éve alakult zenekart, s nyomát sem érzik a fáradtságnak, kiégésnek, sőt, új egy lendülettel lépnek a közönség elé, ennek példája, hogy az elmúlt két hónapban 24 koncertet adtak.

A május végén jelentkező tévéreklámban a Tankcsapda zenészei a soproniak Zéró söreit népszerűsítik. Egy véget nem érő sajtótájékoztatón vesznek részt, ahol unalomig ismert, vagy butábbnál butább kérdésekre kell válaszolniuk. Otthagynának mindenkit szívük szerint, nemcsak unják a helyzetet, fáradtak is, de nem vethetnek véget az eseménynek, ahol záporoznak a nekik címzett újabb és újabb kérdések. A részleteket nem áruljuk el (például van-e igazi tetkójuk?), csak a lényeget: Zéróval frissítik magukat.

Kapcsolat