Sörlap hírek

Cseh, belga és hazai kedvencekkel a Borsodi a Budavári Sörfesztiválon

Sörlap.Hu | 2013-06-12 12:20:40

A Budavári Sörfesztivál és a Borsodi Sörgyár megállapodásának eredményeként idén első alkalommal vesz részt a vállalat az egyre nagyobb érdeklődésre számot tartó eseményen. A vállalat valamennyi népszerű márkáját és az idei innovációkat is bemutatja majd a fesztiválon résztvevő sörrajongóknak. Négy házban találkozhatnak a Sörgyár termékeivel, egyikben a Borsodival és a Friss termékcsaláddal, egy másik házban kóstolhatják a Borsodi Super Dry-t, külön házban a Staropramen, illetve a negyedikben a belga sörkülönlegességek kapnak majd helyet.

"A megszokott ízeket és márkákat szívesen fogyasztók, és az újdonságokra nyitott fesztivállátogatók is megtalálják a kedvenceiket a termékeink között" - fogalmazott Petr Kovarik, a Borsodi Sörgyár ügyvezető igazgatója.

A tradicionális Borsodi sörrel együtt kóstolhatják a Budavári Sörfesztivál vendégei a Borsodi Friss söröket is, köztük a legújabb kombinációt, a feketeribizli-lime ízt is. A kategóriateremtő Borsodi Super Dry egy önálló házban kerül bemutatásra, ahol a vendégek tapasztalhatják majd a rövid lecsengésű, utóíz nélküli, mégis tökéletes sörélményt. Prága elsőszámú söre, a Staropramen is a fesztivál vendége lesz, világos és barna változatban, csapolva kóstolhatják majd a sörrajongók. A specialitásokról és különlegességekről ismert belga sörök közül is többet fogyaszthatnak majd a résztvevők, hiszen a tökéletesen csapolt Stella Artois mellett csapolva élvezhetik majd a Hoegaardent, a Leffe Blond-ot, a Leffe Brown-t és a Kriek-et.

Ez az első alkalom, hogy a Borsodi Sörgyár portfóliójába tartozó márkák szinte teljes körben elérhetőek a Budavári Sörfesztiválra látogató vendégek számára.

Kapcsolat