Sörlap hírek

Nagy Feró megint a sörgyárnak dolgozik

Sörlap.Hu | 2013-07-18 07:36:26

Nem csodálkozom, hogy engem kértek fel a Kőbányai sör reklámozására, hiszen a gimi után egy nyári gyakorlaton sörkihordó szakmunkás voltam a kőbányai sörgyárban. Sőt, utána egy időre dolgozni is visszamentem, de végül nem ezt a karriert választottam - magyarázta Nagy Feró (67), aki a hecc kedvéért újra felvette a köpenyt, és melózni is beállt.

- Hát, itt azóta minden megváltozott, még a sör is jobb lett - tett hozzá a legendás rocker, aki egyelőre csak Magyarország keleti részén látható, és hallható, amint arra buzdít: "Négy sör után az ötödik ingyen van!", és a szpothoz a 8 óra munka című 1990-es Beatrice-sláger használatát is engedélyezte.

- Nem zavarta meg a lelki békémet, hogy a dalra is igényt tartottak, nemcsak énrám, arról nem is beszélve, hogy arról énekelek benne, a munka végeztével be lehet térni a kocsmába, és ezt most is így gondolom - tette hozzá Feró, és nem tagadta, örült a cég felkérésének.

- Azért gondoltunk Nagy Feróra ennek a terméknek a reklámozásánál, mert a sörgyáron belül köztudomású, hogy ő egykor itt dolgozott. Mondhatni, szakmabeli, és egy ilyen kőbányai ziccert vétek lett volna kihagyni. Az pedig afféle ráadás, hogy ennek az emblematikus dalnak a használatáról is meg tudtunk egyezni - magyarázta Intődy Gábor a Dreher Sörgyárak vállalati kapcsolatok vezetője.

Kapcsolat