Jártunkban, keltünkben

Ötnapos sörvigadalom Délvidéken

Sörlap.Hu | 2013-08-13 09:21:28

Ötnapos vigadalom lesz Belgrádban sörrel és zenével augusztus 14. és 18. között, szerdától vasárnapig a Sörfesztiválon, amelynek díszvendége és húzóneve a világhírű Boney M zenekar.

A fesztiválon mintegy 50 féle sört lehet majd megkóstolni. Goran Radosavljevic, a fesztivál biztonságáért felelős cég vezetője elmondta a Blic című belgrádi lapnak, hogy idén, a 11. fesztiválon még több kamerát szerelnek fel, minden látogatót figyelemmel kísérnek a biztonságos szórakozás érdekében.A fesztivál helyszínét fölújítják, 1000 köbméter biomasszát terítenek szét a színpadok körül, mert a homok, a por igen zavarta a fellépőket és a látogatókat - közölte Darko Glavas, a Sörfesztivál koordinációs vezetője.

Az 1976-ban alakult német Boney M a fesztivál utolsó napjain lép fel kétszer, Maizie Williams énekesnő az együttes örörkzöld dalait, például a Daddy Coolt, a Sunnyt vagy a Rasputint adja elő.

A rendezvényen helyi zenekarok is fellépnek, köztük olyan fiatal együttesek, mint a Deca losih muzicara (A gyerek rossz muzsikus), az idősebb generációt képviseli a népszerű Rambo Amadeus énekes, zeneszerző, gitáros, aki a tavalyi Eurovíziós Dalfesztiválon Bakuban Montenegrót képviselte. Jelen lesz a 80-as évek sztáregyüttese, a Riblja corba (Halleves), és az Atomsko skloniste (Atombunker) nevű nagyhírű horvát banda.

Kapcsolat