Jártunkban, keltünkben

Miskolci Sörfesztivál - másodjára

Sörlap.Hu | 2013-09-04 15:43:03

Ismét megrendezésre kerül a tavaly nagy sikerrel debütált Miskolci Sörfesztivál. A rendezvénynek idén szeptember 5. és 8. között ismét a Népkert ad otthont, ahol számtalan sörfajta, 130 nagyobb stand és kétszáz árus portékái közül válogathatunk.

Lesz óriás sörsátor, három zenei színpad, gasztronómiai vásár, sok családi program, a színpadoknál pedig számos külföldi és hazai előadó fellépésén szórakozhatunk. A színes kézműves és gasztronómiai vásárban mintegy 130 nagyobb stand és 200 árus igényes portékái közül válogathatunk, a négy nap alatt pedig idén is biztosan elfogy százezer liter sör.

A 2013-as Miskolci Sörfesztivál színpadjain fellép DJ Bobo, Haddaway, a Rednex, Caramel, a Hooligans, Fenyő Miklós, az Edda, az Első Emelet, a Carboonfools, a Sugarloaf (Miskolcon utoljára Dér Henivel) és sokan mások. A fesztivált az idén negyven éves helyi sörgyár által megszervezett Punnany Massif koncert zárja.

Fontos tudnivaló, hogy a fesztiválra idén csak a sportcsarnok főbejáratánál kialakított kapuknál lehet belépni, ott lesznek a jegypénztárak is - a Király utca felől idén nem lesz bejárat.

Kriza Ákos polgármester kérésére a város rendőrfőkapitánya ígértet tett, hogy megerősített járőrszolgálattal és a közlekedést segítő rendőrökkel készül a rendvédelem a sörfesztiválra, hogy "zavartalanul élvezhesse mindenki a fesztivál rendezvényeit".

Kapcsolat