Jártunkban, keltünkben

Sörbe forduló szeptember - Sörévnyitó és Pécsi Sörök Napja

Sörlap.Hu | 2013-09-18 15:14:09

Sörévnyitó Fesztivállal és Pécsi Sörök Napjával búcsúztatja a nyarat a Pécsi Sörfőzde az Alkotmány utcai udvarán szeptember 18 és 20 között. A Sörévnyitó Fesztivál immár másodszor rendezik meg. A rendezvény helyszíne a Pécsi Sörfőzde Zrt. udvara, szeptember 18-19-én 16 órától 22 óráig naponta három koncertet hallgathat meg a közönség.

A programban a szervezők ígérete szerint minden nap kettő magyar sztárfellépő szerepel, akik előtt feltörekvő pécsi bandák kapnak lehetőséget arra, hogy előzenekarként felléphessenek. A zenei palettán a The Carbonfools, a Brains, a Supernem, valamint a pécsi gyökerekkel rendelkező Kiscsillag is szerepel.A fesztiválon a Pécsi Sörfőzde márkáit kedvezményes áron lehet kóstolni. Lehetőség lesz a sörszakértők bőrébe is bújni: kóstolási és véleményezési lehetősége lesz minden vendégnek.

A szervezők célja, hogy minden év szeptemberében tradicionális jelleggel öltsön testet egy olyan rendezvény, amellyel elbúcsúztatjuk a nyarat, és erőt ad az egyetemistáknak az előttük álló évhez.

Az idei évtől hagyományteremtő szándékkal útnak indul a Pécsi Sörök Napja is. Szeptember 20-án, pénteken a Pécsi Sörfőzdében. A látogatók ízelítőt kaphatnak a Sörfőzde különleges atmoszférájából, megkóstolhatják a külön az erre az alkalomra készült szűretlen Szalon sört, emellett koncertek is lesznek. 17 órától a Harold zenekar, majd a Cocktail Band és végül az Apostol együttes ad koncertet. A rendezvény 500 forintos belépő ellenében látogatható, de a jegy két korsó sörre váltható.

Kapcsolat