Sörlap hírek

Fradi-sör készül a Pécsi Sörfőzdében

Sörlap.Hu | 2013-09-22 07:25:20

A Ferencvárosi Torna Club bemutatta a Fradi-termékcsalád legújabb tagját, a Fradi-sört. A kereskedelmi jogok tavaly kerültek vissza a zöld-fehér egyesülethez, amely ezt követően, ősszel vezette be a Fradi Snacket, valamint a Fradi Whisky-t. Mostantól a Fradi-sörrel bővült a termékcsalád kínálata. A sör gyártója a Pécsi Sörfőzde - közölte honlapján az FTC.

A 4,6%-os alkoholtartalmú, világos lágersört az Auchan, a CBA budapesti és Pest megyei boltjaiban már jövő szombattól lehet kapni, de több kereskedelmi lánccal folynak a tárgyalások, hogy októberre a vidéki és határon túli szurkolóink is megtalálhassák a polcokon a terméket. Hosszabb távon a klub bővíteni kívánja a termékvonalat, elsődlegesen a fiatalok körében népszerű ízesített sörfajtákkal.

A Fradi-sör a vasárnap 16:30 órakor kezdődő FTC-Újpest derbin debütál, a mérkőzésen csapolt sör formájában lehet kapni.

A sör ajánlott fogyasztói ára 199 forint, megvásárlásával a zöld-fehér szurkolók a Ferencvárosi Torna Clubot támogatják.

Vert József a Pécsi Sörfőzde Zrt. gasztrofejlesztési vezetője a következőket nyilatkozta: " A Pécsi sörfőzde számára nagy megtiszteltetés, hogy együttműködhet a Fradival. Az FTC ugyanis a legsikeresebb, legnépszerűbb labdarúgóklub, a jövőbeni sikerekhez reméljük, mi is hozzájárulunk majd. Az utolsó hazai sörgyárnak tekinthető a Pécsi Sörfőzde, amelynek a tulajdonosa is magyar, ezért külön kiemelendő, hogy hazai sörrel szolgálunk a szurkolóknak. Különleges minőségi főzetet hoztunk létre, különböző malátákból válogattuk össze a receptúrát. A Pécsett főzött sörök ráadásul nagyon különleges karsztvízből készültek. A sör minősége szempontjából ez rendkívül fontos, ennek is köszönhető, hogy 160 éve a Mecsek lábánál van a székhelyünk. Az volt a célunk, hogy egy minőségi klubnak és minőségi szurkoló táborának különleges sör készüljön."

forrás: fradi.hu

Kapcsolat