Sörlap hírek

Itthon is kapható az AC/DC söre

Sörlap.Hu | 2013-11-23 08:56:07

Mint ahogyan arról a Sörlap.Hu is beszámolt, az idei év elején rukkolt elő saját sörmárkájával minden idők egyik legismertebb rockzenekara, az AC/DC. Az ital azóta Európa több országában, illetve a tengerentúlon is igen komoly népszerűségre tett szert, és november közepétől végre nálunk is kapható.

Az AC/DC világszerte ismert márkaneve alatt 2011 óta forgalmaznak bort, amely hatalmas sikert aratott a zenekar hazájában, Ausztráliában, így csupán idő kérdése volt, hogy Angus Youngék a sörpiacra is belépjenek.

A zenekar híresen odafigyel arra, hogy logójuk alatt kizárólag elsőrangú termékek kerüljenek forgalomba, így ezúttal is a legjobb szakemberekre bízták a munka dandárját. Az ital ennek megfelelően egy igazi sörnagyhatalomban, Németországban készül az 1516-os német tisztasági törvényben előírtaknak megfelelően. Érdekesség ugyanakkor, hogy a csapat legutóbbi lemeze, a Black Ice borítója alapján dizájnolt dobozok nem csak félliteres, de pintes (568 milliliter) kiszerelésben is beszerezhetők.Az 5 százalékos prémium lager sör először Németországban került piacra idén februárban, ahol egyből nagy sikert aratott, azóta pedig beindult a nemzetközi forgalmazás is. Az AC/DC sörét mostantól kezdve Magyarországon is könnyen be lehet szerezni egyes, hatos és huszonnégyes kiszerelésben - hála egy hazai webshopnak.

"Az emberek mindig biztosan tudhatják, mit kapnak az AC/DC-től, nálunk nincs meglepetés", mondta a sörről Angus Young. "Reméljük, hogy a sörkedvelők számára ugyanolyan garantált minőséggel szolgálhatunk majd, mint a zenénk hűséges rajongóinak!"

Forrás: Shock magazin

Kapcsolat