Sörlap hírek

Sör, személyre szabva

Sörlap.Hu | 2014-03-04 09:17:40

A PivoScore a sörőzőlátogató legújabb eszköze, amivel egyedi, a sörfogyasztási szokásaihoz igazodó ajánlatokat kaphat a kedvenc kocsmájától, de a haverokat is összehívhatja egy sörre a társaság kedvenc helyére.

Az interneten már megszokott jelenség, hogy a szemünk elé kerülő hirdetések nem véletlenül, hanem az igényeink, szokásaink figyelembevételével jelennek meg. Hasonló célt tűzött ki maga elé a PivoScore-t fejlesztő csapat is, amikor a mellett tette le a voksot, hogy van abban valami szórakoztató és hasznos, ha követjük a sörfogyasztási jellemzőinket, mert érdekes következtetések láthatnak napvilágot.

A PivoScore egy egyszerű Excel táblázatból indult 2 évvel ezelőtt, amiben 10 fiatal mindenféle hasznosítási ötlet nélkül, a maguk szórakoztatására kezdte el feljegyezni egyenként a megivott söröket. A folyamatosan gyűlő adattengeren közben különböző egyszerű elemzéseket végeztek, mint például a napi, heti, havi átlagok vagy a csoport szintű összfogyasztás. Egy év elteltével már rengeteg adat állt rendelkezésre és azokból látványos grafikonok, beszédes trendek rajzolódtak ki. Ez pedig azonnal felvetette az ötletet: milyen jó lenne, ha ezekhez az adatokhoz hozzáférnének a sörözők, és reagálhatnának minden csapattag egyéni teljesítményére, egyéni ajánlattal.

A mai digitális és főleg mobilalapú eszközeink új lehetőséget adnak a vendéglátóknak arra, hogy jobb szolgáltatást nyújtsanak a vendégeiknek: több odafigyelést, több jobban célzott kedvezményt. A PivoScore azt teszi lehetővé, hogy fogyasztóként közöljük: egyedi fogyasztási szokásaink és preferenciáink vannak, tehát egyedi ajánlatokkal vagyunk a leghatékonyabban kiszolgálhatók.

A PivoScore első verziója már elérhető, de folyamatos frissítések várhatók: a közösségi funkciók terén hamarosan jön a PivoScore Events, amivel egyszerűen küldhetünk sörözési meghívót barátainknak, és megszervezhetjük az esti találkozót, amit a helyszínként megadott vendéglátóhely akár egy előre lefoglalt asztallal vagy egy ajándék itallal is jutalmazhat majd.

Már létezik a Sörlap.Hu csoport is, így ha valaki letölti okostelefonjára az alkalmazást, akkor csatlakozni tud hozzánk!

Kapcsolat