Sörlap hírek

Az Év Terméke lett a pécsi Radler sörcsalád

Sörlap.Hu | 2014-04-02 14:05:59

A fogyasztók szavazati alapján 12 kategóriában osztották ki kedden az Év Terméke elismeréseket - közölte a versenyt szervező Product of the Year Kft. A legnépszerűbb, Magyarországon is kapható termékeket a fogyasztók döntését elemző GfK Hungária által végzett reprezentatív, 2000 fős kutatás alapján választják ki. A termékeket szakmai zsűri pontozza, majd a fogyasztók értékelik őket kategóriánként.

A Product of the Year, vagyis az Év Terméke Díj egy világszerte ismert innovációs termékdíjazási rendszer. A díjat először Franciaországban adták át 1986-ban, mostanra már több mint 30 országban ítélik oda.

A díjra a gyártók a gyorsan forgó fogyasztási cikkek (FMCG) kategóriáiban nevezhetik azokat termékeiket, amelyekkel újítót és innovatívat alkottak akár csomagolás, akár hatóanyag tekintetében. A magyarországi termékekről a GfK reprezentatív kutatásának keretein belül a fogyasztók mondtak véleményt.

A díjnyertes termék az Év Terméke Díj logóját viselheti, amely a tapasztalatok szerint piaci előnyt jelent kereskedelemben - olvasható a közleményben.

Kapcsolat