Sörlap hírek

Borsodi volt a jutalma a józan sofőröknek

Sörlap.Hu | 2014-04-22 16:12:09

A Borsodi Sörgyár támogatta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság és a BAZ Megyei Rendőr-főkapitányság húsvéti ellenőrzési akcióját, amelynek célja az ittas járművezetők és kerékpárosok forgalomból történő kiszűrése volt.

Az ebben az időszakban évek óta tartó kiemelt rendőri ellenőrzés célja a megelőzés, illetve a figyelemfelkeltés, amely a Borsodi Sörgyár számára is fontos célkitűzés. Ennek megfelelően az ellenőrzés során a szabálykövető magatartást tanúsító járművezetők és kerékpárosok egy-egy doboz Borsodi Friss ZERO alkoholmentes sört kaptak ajándékba.

A húsvéti országos ellenőrzési akciót a vállalat két területen, Pest és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében támogatta. Ennek részeként az ellenőrzés alá vont járművezetők és kerékpárosok, akik mindenben megfeleltek a közlekedés szabályainak, ajándékot kaptak. Az ajándék a Borsodi Friss sörcsalád legújabb tagja, az alkoholmentes Borsodi Friss ZERO volt, amely a tavaly debütált, nagy sikerű feketeribizli-lime ízű Friss után, most már alkoholmentes változatban is elérhető.

A Borsodi Sörgyár évek óta együttműködik a Pest megyei és a BAZ Megyei Rendőr-főkapitánysággal az ittas vezetés megelőzését célzó akciókban. "Bízunk benne, hogy felelős vállalatként a Borsodi Sörgyár idén is eredményesen segítette az ittas vezetés visszaszorítását célzó húsvéti akciót" - nyilatkozta dr. Nagy Annamária, a Borsodi Sörgyár jogi és vállalati kapcsolatok menedzsere.

Kapcsolat