Sörlap hírek

Aranyérmet kapott a Kőbányai sör

Sörlap.Hu | 2014-04-30 19:25:37

Újabb díjat kapott a Kőbányai sör a világ legjobb élelmiszeripari termékeit felvonultató Monde Selection versenyen: a nemzetközi zsűri aranyérmet ítélt az alsóerjesztésű, pilseni típusú sörök között induló terméknek.

Mint ismert, a belgiumi Monde Selection versenyen évről-évre értékelik a világ valamennyi tájáról benevezett élelmiszeripari termékeket. A kezdeményezés célja, hogy megtalálják és elismerjék a legjobb minőségű ételeket és italokat. Az idén 53. alkalommal megrendezett megmérettetésen rekordmennyiségű - több mint 3200 - élelmiszertermék indult, a zsűri nemzetközi étel- és italszakértőkből, egyetemi oktatókból, elismert séfekből és tesztlabor-vezetőkből állt.

A "Sör a sörök, vizek, üdítők" kategória idei aranyérmeseként a Kőbányai sör már hatodik alkalommal nyerte el az első helyezettnek járó díjat a Monde Selection versenyen. "A Kőbányai minősége a gyártási technológia folyamatos fejlesztése eredményeként évről-évre erősödik" - mondta a díjjal kapcsolatban Lenti Orsolya, a Kőbányai márkamenedzsere. Hozzátette: "A fejlődő minőséget nemcsak a Monde Selection bírái, hanem a fogyasztók is értékelik, hiszen a Kőbányai a legnépszerűbb sör Kelet-Magyarországon."

Érdekesség, hogy a Kőbányai sör "arca" az idei szezonban is Nagy Feró lesz. A kampány, amelyben a jól ismert "8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás..." Feró-sláger is szerepet kapott, a napokban indult el.

Kapcsolat