Jártunkban, keltünkben

Belga sörfesztivál a Bálnában

Sörlap.Hu | 2014-05-14 12:51:31

Május közepén ötödik alkalommal ismerkedhetnek a hazai sörrajongók a világon egyedülálló belga sörkultúrával. Idén új helyszínre - a Bálna Budapestbe - költözik a Belga Sörfesztivál. A "Bálnában" lehetőség van zárt és nyílt térben egyaránt enni-inni, így a látogatók tetszés és igény szerint élvezhetik a szabadtéri szikrázó napsütést, és a belső terem hűvös klímáját, a kilátóról nem is beszélve!

A belga sörök rajongói jól tudják, hogy Belgiumban nem telik el év, hogy ne születnének újabb és újabb palackba, vagy épp hordóba zárt remekművek. Ezeknek a sörkülönlegességeknek köszönhetően az idei Belga Sörfesztivál is bővelkedik újdonságokban: bemutatkozik többek közt a népszerű Delirium sorozat legújabb, nők által készített tagja, a Deliria, a komló szerelmeseinek a szervezők elhozzák a limitált mennyiségben készülő Hopus Primeur és Duvel Tripel Hop 2014-es kiadását, valamint itt mutatkozik be első alkalommal a magyar sörfogyasztóknak az utóbbi évek egyik belga csillaga, az Omer!


Az újdonságok mellett a pultokból idén sem hiányozhatnak a közkedvelt klasszikusok. Az V. Belga Sörfesztiválon összesen 31 belga sörfőzde több mint 150 sörét, köztük 50 csapolt sörtkóstolhatnak meg az látogatók! A választék nem csak hatalmas, de rendkívül sokszínű is, így a Belga Sörfesztiválon idén is garantáltan megtalálja mindenkia maga sörét!

Belépők:
Sörkedvelőknek 2.800 Ft, mely 3 pohár sört tartalmaz.
Sörrajongóknak 4.000 Ft, mely 5 pohár sört tartalmaz.

Kapcsolat