Jártunkban, keltünkben

Három napig folyik a sör Pestújhelyen

Sörlap.Hu | 2014-05-15 16:41:23

Nem csupán hatalmas és híres sörfesztiválok vannak, de találunk családias, igazán emberközeli sörös eseményeket is. Május 30. és június 1. között például Pestújhelyen, a Hörpentő Sörözőben rendeznek sörfesztivált. Ezen azz alábbi programok várnak mindenkit - a csapolt és üveges sörök mellett.

Május 30. Péntek
16:00 Psssz - Sör- és kapunyitás. Előttünk az íz özön! Csapra verjük a sok hordót és aranyló nedűvel töltjük a korsót.
17:00 Ser-kentő - Nyitóünnepség. László Tamás polgármester úr ünnepélyes keretek között nyitja meg a rendezvénysorozatot.
17:30 Pestújhelyi Világos? - Szakmai előadás. Gyenge Zsoltnak, a Fóti Kézműves Sörfőzde tulajdonosának szavait isszuk. Előadása révén betekintést nyerhetünk a minőségi sörfőzés kulisszatitkaiba és a különféle kézműves sörök ínycsiklandó világába.
18:00 Kori-sör-kori - Kulináris élménypark. Kézműves sörök, ízletes sörkorcsolyák, kemencében sült ínyencségek és bográcsban készült ételkülönlegességek teszik még élvezetesebbé a napot.
19:30 Habot alulra? - Bűvészmutatvány. Minden képzeletet felülmúló, káprázatos mutatványokban gazdag show műsor teszi varázslatossá az estét.
20:30 Show-deres sör - Showder Klub előadás. A Showder Klub sztárhumoristáinak előadásai garantálják a vidám hangulatot.
21:30 Ser-teperte - zenés-táncos est. A Ponó István és fergeteges zenekara játssza a talp alá valót, amíg a lábunk bírja.

Május 31. Szombat
12:00 Hab-zsoló - Falatozás. Minőségi sörökkel, ínycsiklandó sörkorcsolyákkal, kemencében sült pecsenyékkel és bográcsban készült ételkülönlegességekkel kezdjük a programot.
15:00 Ser- leg - Érettségi vizsga - Vetélkedő. Sörismereti versenyben mérik össze tudásukat tapasztalt amatőrök, önjelölt szakértők és lelkes sörbarátok.
17:30 S-örömködő - Vetélkedő. Tréfás versenyszámokban mutatják meg bátorságukat és rátermettségüket a pestújhelyi kalandvágyók.
18:00 Eszek-Iszok-Ászok- Kulináris élménypark. Finomságok és bográcsban készült ételcsodák alapozzák meg az este sikerét.
20:30 Show-deres sör - Showder Klub előadás. A Showder Klub nevettetői garantálják a vidám hangulatot és a felejthetetlen szórakozást.
21:30 Ne habozz - zenés-táncos est. A Ponó István és fergeteges zenekara játssza kedvenc slágereinket, amíg a torkunk és a lábunk bírja.

Június 1. Vasárnap
12:00 Morzsa parti - Kulináris élménypark. Kézműves sörök, ízletes sörkorcsolyák, kemencében sült ínyencségek és bográcsban készült ételkülönlegességek teszik fel a koronát a rendezvényre.

Kapcsolat