Sörlap hírek

A siker útján a DVTK - a szurkolók Borsodival koccintottak Miskolc belvárosában

Borsodi Sörgyár | 2014-05-27 18:15:46

Ünnepélyes keretek között, több ezer lelkes szurkoló körében ünnepelt tegnap a DVTK Miskolc központjában. A csapat főszponzora, a Borsodi képviseletében Petr Kovarik, ügyvezető igazgató fejezte ki köszönetét a játékosoknak, az edzőknek és a szurkolóknak.

"A közösen elért sikerek tudják igazán összekovácsolni, és még több kihívásra alkalmassá tenni egy csapatot. A DVTK elindult a siker útján, még ha vasárnap este egy hajszállal le is maradt a dobogó legmagasabb fokáról. Ennek ellenére büszke vagyok arra, hogy a lelkes szurkolókkal, a régióban élő rajongókkal együtt a Borsodi is partner volt ebben az eredményben." - mondta köszöntőjében az ügyvezető igazgató. A közös ünnepléshez egy korsó Borsodi Sörrel koccintottak a jelenlévők a csapat eredményére.

A Borsodi számára a haza pálya kiemelten fontos, említette meg ünnepélyes köszöntőjében Petr Kovarik, a Borsodi Sörgyár ügyvezető igazgatója hétfő este Miskolc belvárosában. "Mint ahogy a szponzori szerződés megkötésének estéjén is egy emberként hittünk abban, hogy ha együtt vagyunk, győzni fogunk, úgy a jövőben is büszkén állunk a csapat mellett és támogatjuk őket a további sikerek elérésében." tette még hozzá.


A Borsodi számára a kelet-magyarországi régió kiemelt fontossággal bír. A csapat főtámogatójaként a Borsodi célja, hogy összehozza a szurkolókat és Borsodi sör rajongóit, és további élményeket hozzon a térségben élőknek. A DVTK keményen küzdött a szurkolók szeretetének és elismerésének kiérdemléséért.

A Borsodi szerette volna megköszönni mind a csapatnak, mind pedig a szurkolóknak a nagyszerű teljesítményt, így egy közös koccintásra és ünneplésre invitálta az érdeklődőket Miskolc belvárosába.

Kapcsolat