Jártunkban, keltünkben

Cseh sörfesztivál és sörkert Budapesten

Sörlap.Hu | 2014-06-10 12:14:38

Hetedik alkalommal kerül megrendezésre Budapesten, a Városház parkban a cseh sörök hagyományos seregszemléje június 17. és július 13. között. A Ferdinánd sörházak szervezésében megrendezésre kerülő kiváló eseményen idén majd 30 sörfőzde közel 100 söre jön el Budapestre, s vendégországként üdvözölhetjük Németországot, Szlovákiát és Angliát is.

A sörfesztiválon a kis- és közepes sörfőzdék mellett bemutató jelleggel a mikro sörfőzdék világába is betekintést nyerhetünk. A rendezvény ideje alatt a focirajongók a VB meccseket is nézhetik, hiszen a sör és a foci nem csupán nálunk, de Csehországban is összeforrt a vendéglőkben (nem beszélve a jégkorongról és a teniszről).


Idén a Szigeti Grill jóvoltából kiváló ételek fognak készülni, melyek nem csupán a cseh, de a magyar konyha remekeivel is megörvendeztetik a kiéhezett sörkedvelőket.


Mivel Budapest szívében lesz a fesztivál, és a szervezők tervei szerint a cseh sör mellett a fővárost és Magyarországot is népszerűsíteni majd a rendezvény, ezért olyan kézművesekkel is lehet majd találkozni, akik a sör mellett a borban és a népművészetben is remekelnek.

További információk a www.csehsornapok.hu oldalon.

Kapcsolat