Sörlap hírek

A Soproni a miskolci egyetemistákért

Sörlap.Hu | 2014-07-15 10:20:50

A HEINEKEN Hungária az idei évben a VOLT, az EFOTT és a CAMPUS fesztiváloknak otthont adó városok egyetemeit támogatja, így az EFOTT Fesztiválon elfogyasztott Soproni sör bevételéből a Miskolci Egyetemet. Három előre kiválasztott ügy közül szavazással választhatják ki a fesztiválozók, hogy melyik nyerje el a támogatást.

A HEINEKEN Hungária a hazai fesztiválok több mint 70 százalékán van jelen szponzorként, a nyári hónapokban csapolt söreinek átlagosan 15 százalékát minden évben a fesztiválokon értékesíti. "Azokat a rendezvényeket támogatjuk, amelyek minőségükben és üzenetükben is közel állnak Magyarország legnépszerűbb söréhez, a Sopronihoz" - mondta Palkó András, a Soproni senior márkamenedzsere.

Az idei évtől a Soproni tudatosan aktív társadalmi szerepvállalásra készül, amelynek részeként a nyári fesztiválok ideje alatt a fesztiváloknak helyet adó városokban, az egyetemi fiatalságot szeretné megszólítani. A Miskolci Egyetemmel együttműködve az EFOTT Fesztiválon vásárolt minden korsó Soproni árából 20 forintot a sörgyártó a helyi egyetem életéből kiválasztott három ügy egyikére fordít. Hogy melyikre, azt a fesztiválozók dönthetik el szavazataikkal. Akik tehát 2014. július 15. és 20. között ellátogatnak a miskolctapolcai EFOTT Fesztiválra, sörözés közben szavazatukkal annak eldöntésében is részt vehetnek, hogy a HEINEKEN Hungária a Miskolci Egyetem hallgatói életét érintő három ügy közül melyiket részesítse támogatásban.

Az idei EFOTT Fesztiválon Sopronit fogyasztók az alábbiak közül választhatnak szavazatukkal:
1. A Miskolci Egyetem hallgatói szervezeteinek támogatása
2. Projektorok vásárlása az egyetem előadóinak jobb felszereltsége érdekében
3. Az miskolci Campus területén lévő wifi lefedettségének növelése

Kapcsolat