Sörlap hírek

Új pénzügyi igazgató a Heineken Hungáriánál

Sörlap.Hu | 2014-07-28 17:29:02

Július 1-től Tóth Tamás tölti be a Heineken Hungária pénzügyi igazgatói pozícióját. Elődje, Magyari Ákos a Heineken globális központjában folytatja munkáját: mostantól globális üzleti kontrol igazgatóként dolgozik Amszterdamban.

Tóth Tamás a PricewaterhouseCoopers könyvvizsgáló cégnél kezdte meg szakmai pályafutását, a Heineken Hungáriához 2007-ben csatlakozott belső auditorként. 2008-tól osztályvezetőként a Treasury és Credit Kontrol szervezetet irányította Sopronban. 2011-től a Heineken Közép-Kelet Európai regionális központjában, Ausztriában dolgozott pénzügyi hatékonysági menedzserként, ahol globális projektet is irányított. 2012-ben a közép-kelet európai régió stratégiai kontrollerének nevezték ki, majd 2013 szeptemberében a Heineken Közép-Kelet Európai Export szervezetének pénzügyi vezetője lett.

Szakmai karrierjének építése mellett képességeinek fejlesztése érdekében tanulmányokat is folytatott, nemrég szerezte meg MBA diplomáját.

"Nagyon örülök a lehetőségnek, hogy a külföldön megszerzett tapasztalataimat ismét itthon kamatoztathatom, és tovább erősíthetem ezt a remek csapatot. Bízom benne, hogy új pozíciómban további sikereket érhetünk el együtt" - mondta Tóth Tamás az új feladatáról.

Új munkakörében Tóth Tamás felel a Heineken Hungária pénzügyi folyamataiért, beruházási és finanszírozási döntésekért.

Kapcsolat