Jártunkban, keltünkben

II. Józsefvárosi Sörfesztivál

Sörlap.Hu | 2014-08-29 14:48:12

Népszerű városi sörpubokkal, valamint számos hazai és nemzetközi különlegességgel várja a malátarajongókat a II. Józsefvárosi Sörfesztivál, amelyet ezúttal a chili jegyében rendeznek meg. Chilis sör, chilis streetfood, és magyar chilitermesztők is bemutatkoznak.

2014. szeptember 12-én megnyitja kapuit a II. Józsefvárosi Sörfesztivál, mely népszerű városi sörpubokkal, valamint számos hazai és nemzetközi különlegességgel várja a malátarajongókat a Mikszáth Kálmán téren és a Krúdy Gyula utcában. A háromnapos gasztrofesztivál témája ezúttal a chili lesz. Idén először lesznek megkóstolhatók a legfinomabb chilis utcai ételek, valamint találkozhatnak hazánk lelkes chili termesztőivel is, és a kínálatban lesznek chilis sörök is.


"Büszkék vagyunk rá, hogy a fesztivál kiállítói összesen több mint százféle sörkülönlegességet vonultatnak fel. Annak, aki nem tudja végigkóstolni mindet, egy közösségi értékelés segít majd, ugyanis arra kérjük a látogatókat, hogy segítsenek megválasztani a II. Józsefvárosi Sörfesztivál legjobb sörét és sörfőzdéjét" - mondta Necz István, aki hozzátette: a komoly szakmaiság mellett persze szórakozás is várja az érdeklődőket: minden este térzenével készülnek, fényfestő csapatuk pedig fényárba borítja a Palotanegyed ódon épületeit.

A II. Józsefvárosi Sörfesztivál sztárvendége az Oktoberfest Budapest, melynek standjánál sörkülönlegességeket kóstolhatnak, valamint ajándékot és belépőt nyerhetnek magára az októberi fesztiválra.

Kapcsolat