Jártunkban, keltünkben

Miskolci Sörfesztivál - a kihagyhatatlan nyárbúcsúztató kulturális és gasztronómiai rendezvény

Sörlap.Hu | 2014-09-03 16:25:04

Szeptember első hetében újra benépesül a miskolci Népkert, immár harmadszor kerül megrendezésre a Miskolci Sörfesztivál, a legnagyobb hazai "sörünnep".

A csütörtöktől vasárnapig tartó esemény iránt idén minden eddiginél nagyobb az érdeklődés, a szervezők felkészültek az előző években tapasztalt közel 70.000 fős látogatói szám fogadására és bővítették a gasztronómiai kínálatot. A Borsodi Sörgyár teljes termékpalettája mellett kézműves sörök és külföldi sörkülönlegességek széles választéka, az ország minden szegletéből érkező árusok standjain számtalan ínycsiklandozó falat várja a fesztiválozókat.

A különleges koncertprogram az előző években a rendezvény védjegyévé vált. Idén sem lesz másként.

Fellép a legendás miskolci rockbanda, az Edda Művek, érkezik az IHM, színpadra lép a popdíva, Zséda, az R-GO, a Hooligans, élő zenekaros koncertet ad Dobrády Ákos, Király Viktor és Kállay Saunders András, nagy bulira készül a Korda/Balázs házaspár, L.L. Junior, Zoltán Erika, Kasza Tibi, DJ Dominique és számtalan további neves hazai előadóművész és zenekar.

Az idei fesztiválról sem hiányozhatnak legendás külföldi előadók: pénteken Dr. Alban, szombaton az örök fiatalság ódájának megéneklője, az Alphaville, vasárnap a '70-es, '80-as évek ikonja, a Boney M lép színpadra.

Az ország legnagyobb sörfesztiválja, a Miskolci Sörfesztivál 2014. szeptember 4-től 7-ig Miskolcon a Népkertben!

Kapcsolat