Sörlap hírek

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitánysággal működik együtt a Dreher

Sörlap.Hu | 2014-09-10 13:07:21

Megállapodást kötött a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság és a Dreher Sörgyárak Zrt. Az együttműködés fő célja, hogy visszaszorítsák az ittas vezetést és az ez által okozott baleseteket, valamint hogy teret hódíthasson a kulturált alkoholfogyasztás.

"A felelős alkoholfogyasztás ösztönzése mindig kiemelt szerepet kapott a Dreher Sörgyárak működésében, a sörpiac meghatározó szereplőjeként pedig kötelességünknek tartjuk, hogy tegyünk is érte. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitánysággal partnerségben pedig mindezt még hatékonyabban és célzottan tehetjük meg" - nyilatkozta Tóth Valentin, a Dreher Sörgyárak vállalati kapcsolatok vezetője.

A megállapodást egy augusztusi együttműködés alapozta meg, amikor is egy hétvégi akció keretében a vállalat a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitánysággal együttműködésben a felelős, tudatos járművezetés és balesetmegelőzés részeként hívta fel a közúti ellenőrzésben résztvevők figyelmét az alkoholmentes sörökre. A közúti ellenőrzést követően Balatonalmádiban és Balatonfüreden ugyanis a közlekedési szabályokat betartó autósok egy-egy Dreher 24 alkoholmentes sört kaptak ajándékba.

Kapcsolat