Jártunkban, keltünkben

Soproni Frissen Csapolt

Sörlap.Hu | 2014-09-18 13:58:43

Magyarország kedvenc sörének legfrissebb innovációja, a Frissen Csapolt megérkezett a hazai boltok polcaira - az új sör ötvözi az otthoni és a sörözőben történő fogyasztás minden előnyét. A Frissen Csapolttal kapcsolatos legfontosabb kérdésekben az alábbi dokumentum szolgálhat segítségül.

Mit jelent az, hogy a sör frissen csapolva kerül a kosarunkba?
Az első osztályú frissen csapolt sör élményét üvegbe zárjuk, papírcsomagolással megvédjük fénytől, folyamatos hűtés mellett védjük a hőmérséklettől, és a 30 napos lejárati idővel védjük az idő múlásától, hogy élvezhesse otthon a családdal és a barátokkal.

A Soproni Frissen Csapolt ugyanolyan ízű, mint a csapolt Soproni?
A Soproni Frissen Csapolt a csapolási technológiának köszönhetően tiszta és frissítő ízzel rendelkezik, igazi Soproni. A Soproni Frissen Csapolt megfelel a Klasszikus Soproni sör eredeti receptjének, amely természetes összetevőkön alapul - víz, árpamaláta, kukorica, komló - egy kis csavarral. Így a Klasszikus Soproni és a Soproni Frissen Csapolt alapanyagai megegyeznek, csak az arányuk változott. A különlegesen tiszta és hűsítő íze az összetevők arányának módosításával jöhetett létre.


Mitől friss a Frissen Csapolt?
A Soproni Frissen Csapolt a fénytől, hőmérséklettől való elzárásának, valamint a rövid fogyaszthatósági idejének köszönhetően maradhat friss. A sört papírba csomagoljuk, hogy megvédjük a rá negatívan ható fénytől, majd a termékeket folyamatos hűtés mellett a boltokba szállítjuk. Annak érdekében, hogy megőrizze a frissességét és mindig hidegen juthasson hozzá, a Frissen Csapoltat a friss tejtermékeknél kihelyezett hűtőkben vagy az italhűtőknél tároljuk, hiszen a friss sörnek - a friss tejhez és a friss narancsléhez hasonlóan - különleges bánásmódra van szüksége. Az igazi friss sör-élményt a Soproni Frissen Csapolt a megfelelő hőmérséklet és tárolás mellett a 30 napos szavatossági idő betartásával nyújtja.

Miért van 30 napos lejárati dátuma a Soproni Frissen Csapoltnak?
A Soproni Frissen Csapolt tiszta, frissítő ízét a különleges bánásmód, az egyedi előállítási folyamatok biztosítják, illetve az állandó védelem a három fő környezeti hatástól (fény, hőmérséklet, idő múlása). A Soproni Frissen Csapolt a gyártástól számított 30 napon belül fogyasztva a legfinomabb, így tapasztalhatja csak meg igazán a tiszta, és felpezsdítő ízt akár a saját otthonában is. Az ajánlott időtartamon kívüli fogyasztás hatással van ugyan az ízére, de természetesen a sörnek az egyhónapos lejárat után sincs egészségre káros hatása.


Hűtőben kell tartanom a Soproni Frissen Csapoltat?
A Soproni Frissen Csapolt tárolását hűtőben javasoljuk, annak érdekében, hogy az igazi csapolt sör élményét otthonunkban is átélhessük. A sör hűtés nélkül sem romlik meg, viszont tökéletes élmény érdekében javasolt a terméket a megvásárlás után rögtön hűtőbe helyezni és fogyasztásig ott tárolni.

Hogyan érhető el a maximális frissen csapolt élményt otthon?
A Soproni csapolásának művészete hosszú évekre tekint vissza. A tökéletes élmény érdekében javasoljuk követni az öt lépésből álló kitöltési rituálét, melyet a csomagoláson is feltüntettünk:
1. A tiszta pohár kiöblítése hideg folyóvízzel (szennyeződés, zsiradék, vagy mosogatószer eltávolítása miatt)
2. A palack kibontása
3. A friss sör kitöltése
4. Néhány másodperces pihentetése
5. A frissen csapolt sör élvezete
A lehető legteljesebb élmény elérése érdekében javasoljuk a hűtőben tárolást, hiszen a Frissen Csapolt 0 és 4 Celsius-fokos hőmérséklet között nyújtja a legnagyobb élvezetet.


A friss sör egy új kategóriát jelent?
Igen, a Soproni Frissen Csapolt olyan innováció, ami átlépi a megszokott otthoni sörözés élményének határait. A célunk az volt, hogy a friss sör élményét adhassuk a fogyasztóinknak, hiszen ahogyan a frissen facsart gyümölcslé és a dobozos gyümölcslé között, vagy akár a friss tej és a tartós tej is egészen más élményt nyújthat. Így van ez a sörrel is, a Soproni Frissen Csapolt lehetővé teszi, hogy a friss sör élményét élhessük át az otthonunk kényelmében.

Mikortól és hol lesz elérhető a Soproni Frissen Csapolt?
A Soproni Frissen Csapolt 2014 szeptemberében 20 kiválasztott Tesco áruházban jelenik meg. A 2015-ös év elejétől tervezzük, hogy sikeres fogadtatás esetén egyre több boltban és városban is elérhetővé tesszük a Soproni Frissen Csapoltat.


Jelenleg hol található meg a Soproni Frissen Csapolt?
Elsőként 20 Tesco áruházban jelenik meg a termék, szeptembertől:

Mennyibe kerül egy üveg Soproni Frissen Csapolt?
249 Ft


Ez egy alkoholos termék?
Igen, 4,5% az alkoholtartalma, így csak 18 éven felüliek számára fogyasztható.

Visszaváltható palackban kapható a Soproni Frissen Csapolt?
Igen, a Soproni Frissen Csapolt a többi Soproni termékhez hasonlóan visszaváltható üvegben érhető el.

Kapcsolat