Jártunkban, keltünkben

Sörfesztivál Szolnokon

Sörlap.Hu | 2014-10-02 15:08:16

Október 4-én (szombaton) sörfesztivál keretében adja át a Soproni az Ökumenikus Segélyszervezetnek a nyári akciójukkal összegyűjtött támogatási összeget.

Minden sörből 10Ft-ot az Ökumenikus Segélyszervezetnek adott a Soproni Jóleső Segítség Program, amellyel az álláskeresők munkahelyhez jutását támogatták. Az eladott Sopronikból befolyt összeg 100 millió forint lett. Az Ökumenikus Segélyszervezet számos módon nyújt segítséget az álláskeresőknek, a jó önéletrajz megírásának tudományától a motivációs technikákon át a konkrét munkahelyek felkutatásáig. A Soproni Jóleső Segítség program keretében a Segélyszervezet számlájára érkező összeg nagyságrendileg növeli az álláskeresőknek nyújtható segítség pénzügyi hátterét - mondta Lehel László, a segélyszervezet elnök-igazgatója.

A munkanélküliség mindenkit érinthet, ezért működünk együtt az Ökumenikus Segélyszervezettel, hogy segítsünk elkezdeni, vagy folytatni egy-egy karriert - nyilatkozta Joris Huijsmans, a Heineken Hungária vezérigazgatója a szerdai sajtótájékoztatón.

Programok:
17.00 Megnyitó
17.10 a Szolnoki Fúvószenekar fellépése
18.00 Caramel koncert
19.00 Soproni Jóleső Segítség program - a támogatás ünnepályes átadása
19.30 R-GO koncert
24.00 Kapuzárás

Kapcsolat